Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Scooter uitje met eten

Wil je het scooter rijden combineren met een lekkere BBQ of misschien een lunch vooraf? Laat je verrassen door onze arrangementen.

Scooter: Chill & Grill

Eerst met de scooter op pad en daarna lekker eten? Met het Chill & Grill arrangement kan de ware grillmeester in jou naar boven komen. Wanneer je de koffie en appelgebak op hebt gaan jullie met de scooters op pad. Bij terugkomst van de scootertocht staat de barbecue voor jullie klaar!

Bekijk het arrangement

High Tea en Italiaanse Scootertour

Wil je de dag beginnen met een kopje thee en heerlijke hartige en zoete lekkernijen? Dat kan met dit arrangement! Na het genot van de high tea staan de scooters voor jullie klaar. Ontdek de mooiste plekjes van Twente op een Italiaanse scooter.

Bekijk het arrangement

Italiaanse Pizza op de scooter

Begin met een petit four en een glaasje alcoholvrije prosecco. Jullie worden op pad gestuurd met Italiaanse scooter en maken een 2 uur durende tocht door Twente. Bij terugkomst staat Fabio voor jullie klaar! hij heeft zijn traditionele houtoven meegenomen vanuit Italië.

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Proef en smaak"

We ontvangen je bij Actief Twente met koffie/thee. Met de scooter kom je op bijzondere plekjes. Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je wordt verwacht bij 3 verschillende restaurants voor het diner. Tussen de gangen door rij je via een mooie route naar het volgende adres.

Bekijk het arrangement

Proeverij Twente

Wil je het echte Twente proeven? stap dan op de retro scooter en ga op pad. Ga langs 3 verschillende locaties en geniet van een kleine culinaire verrassing. De route leidt je langs de prachtige natuur.

Bekijk het arrangement

Scootertocht en Picknick - La vita e bella

Op een mooi plekje in het weiland of langs de waterkant genieten van een Italiaanse picknick? Dat kan! Stap op de scooter en volg een schitterende route door het Twentse landschap. Zoek een mooi plekje uit waar je de picknickmand opent en geniet van een heerlijk Italiaanse picknick!

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Gastvrij Twente"

Met de scooter langs 3 restaurants voor 3 verschillende gangen van het diner. Tijdens het toeren komen jullie langs bijzondere plekjes. De restaurants staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Elke gang is een verrassing!

Bekijk het arrangement

All you can do

Kun je niet kiezen uit onze arrangementen? Geen probleem! Met dit all you can do arrangement kun je gebruik maken van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken Pizza’s. Komt dat eens goed uit

Bekijk het arrangement

Alle scooter uitjes met eten

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze scooter uitjes met eten? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle scooter uitjes met eten