Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Scooter uitje voor 2

Gezellig met z’n twee op 1 scooter of met je gezelschap lekker door Twente toeren. Laat je verrassen door onze verschillende arrangementen en kom samen langs plekken waar je nog nooit bent geweest.

High Tea en Italiaanse Scooter

Start de dag goed onder het genot van een kopje thee en een High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Na het genot van de high tea staan de scooters voor jullie klaar. Wij hebben voor jullie een route uitgestippeld die je langs de mooiste plekjes van Twente leidt.

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Proef en Smaak"

Met een Italiaanse scooter kom je op bijzondere plekjes. Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor het diner. De restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Na afloop van de 3e gang is het nog een klein stukje terug richting Actief Twente.

Bekijk het arrangement

Scooter & Diner "Gastvrij Twente"

Begin het arrangement goed met eerst een kopje koffie of thee bij ons. De route ligt dan al voor je klaar met hierop ook de tijden wanneer je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor de 3 verschillende gangen van het diner. Na afloop van de 3e gang is het nog een klein stukje terug richting Actief Twente.

Bekijk het arrangement

Early Bird Scooter Deal

Start de ochtend goed en maak je keuze uit een van de koffiespecialiteiten. Tijdens de koffie kun je een keuze maken uit een van de vele routes. Wanneer je op tijd in de ochtend start, is de kans groot dat je de vele bijzondere kanten van de natuur ziet. Na afloop van het toeren serveren wij jullie een lekkere lunchmaaltijd.

Bekijk het arrangement

Italiaans scooter uitje

Er staat jullie een geweldig avontuur te wachten. Wij hebben jullie veel verschillende routes te bieden, voor iedereen zit er dus altijd wel een route bij die die persoon aanspreekt. Na de 3 uur durende tocht komen jullie terug bij Actief Twente. Schuif na je scooter uitje aan bij eetcafé Eigenwijs voor een heerlijk pasta-diner

Bekijk het arrangement

Bierproeverij

De beste manier om bourgondisch na te genieten van een Actief Twentse dag, is een gezellige bierproeverij! Er worden 3 rondes van speciale bieren geserveerd en bij elke ronde komt een ruime selectie bijbehorende hapjes. De biermeester leert je bij over feiten, geschiedenis en actualiteiten van bier.

Bekijk het arrangement

High Wine

Ben jij een wijnliefhebber? Perfect. Heb jij samen met je vriendinnen zin in een toffe middag? Of heb je gewoon zin om verschillende wijnsoorten uit te proberen? Dan is dit wat voor jou. De routes waar je uit kunt kiezen duren ongeveer 2 uur en gaan bovenal door de prachtige natuur van Twente. Na de tocht kun je bij ons terecht voor de High Wine.

Bekijk het arrangement

Proeverij Twente

Na een ontvangst met koffie/thee en appelgebak, stap je op de retro scooter en ga je op pad. Op een stijlvolle Italiaanse scooter toer je van proeverij naar proeverij, waarbij elke tussenstop locatie garant staat voor een kleine culinaire verrassing. Je komt langs allerlei bijzondere plekjes van Twente.

Bekijk het arrangement

Alle scooter uitjes voor 2

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze scooter uitjes voor 2? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle scooter uitjes voor 2