Opzoek naar een leuk uitje? Ga voor een scooterarrangement

Opzoek naar een leuk uitje? Ga voor een scooterarrangement

Lekker uitwaaien op de scooter, Twente verkennen en heel veel plezier hebben? Actief Twente heeft zeker een scooterarrangement wat bij jullie past.

Actieve scooterarrangementen

Voor de echte fanatiekelingen hebben wij het arrangement ‘scootertocht en QR-Rally’. Met deze tocht ga je druk opzoek naar verstopte codes. Dit arrangement speel je met je gezelschap in verschillende teams. Wie is er als eerste over? Wie heeft het spel gewonnen?

scooterarrangement

Een indrukwekkende dag

Wil je Twente eens goed ontdekken? Dan hebben wij vele scooterarrangementen die je alle plekken van Twente laten zien, met rondleidingen bij het Singraven, een gids of met een heerlijke picknick op een van onze natuurgebieden (waar het toegestaan is natuurlijk). Kortom er is genoeg te beleven op de scooter samen met je vrienden / familie / collega’s.

Na een leuke dag te hebben gehad in Twente

Na een scooterarrangement kun je vervolgens bij ons aan tafel schuiven met een heerlijke barbecue, een pizzabakker die voor je neus de meest verse en lekkere pizza’s bakt of een gezellige high-tea of high-beer.

Ten slotte hebben wij naast de leuke scooterarrangementen, ook arrangementen met solexen, kano’s en verschillende fietsen.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp