Voorjaar. De zon gaat schijnen en en we gaan naar buiten!

Wij hebben de leukste uitjes in de lente op een rij gezet!

Bekijk alle lente uitjes

Actief in het voorjaar

Fiets huren

Fiets huren

We beschikken over diverse soorten fietsen! Heb jij al eens onze verschillende soorten tandems geprobeerd? Of ga je er sportief op uit op onze mountainbike of racefiets? Bekijk hier ons assortiment van fietsen.

Chopper huren

Chopper huren

Kom bij ons een Chopper huren! De stoere E-chopper met een hoog stuur en brede banden. Maak snel kennis met onze nieuwe Choppie en geniet in stilte van een tocht door de mooie omgeving van Twente. Om het uitje helemaal compleet te maken, boek een van onze maaltijden voor na de tocht.

Mountainbiken

Mountainbiken

Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken in de bossen, landweggetjes en zandwegen. Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

GPS tocht en onbeperkt pizza

GPS tocht en onbeperkt pizza

Zin in een uitdagend uitje voor in het voorjaar? Dan ben je bij ons op het goede adres met onze GPS tocht en onbeperkt Pizza’s!

Pubquiz

Pubquiz

Een gezellige avond met vrienden, collega's of familie! De pubquiz bevat diverse rondes en komen de meest uiteenlopende vragen aan bod. Welke drie steden van Canada hebben ooit de Olympische spelen georganiseerd, zomer of winter? Welke band stond met maar liefs 46 nummers in de top 40, maar scoorde nooit een nummer 1 hit?

Workshops

Workshops

Actief Twente biedt diverse workshops aan in Twente. Al eens gedacht aan de BBQ master Workshop of een cocktail workshop? Eerst op pad met een voertuig om vervolgens aan te schuiven bij een van onze vele workshops.

Elektrische loopfiets

Elektrische loopfiets

Een fiets met daar in een loopband, hoe gaaf is dat? Rustig wandelen en daarmee toch een snelheid van maximaal 25 km per uur bereiken.

Pick & Mix arrangementen

Pick & Mix arrangementen

Op zoek naar een leuke activiteit met een culinaire afsluiting? Bekijk onze pick & mix arrangementen en ontdek veel verschillende voertuigen.

Dinertochten

Dinertochten

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. Parkeer je voertuig en laat je verrassen!

Stuur ons een bericht via WhatsApp