Het is meivakantie!

Heerlijk! Wat ga jij doen?

Meivakantie tips

Jaaah, het is meivakantie en we gaan erop uit. Zoek je leuke uitjes of heb je goede ideeën nodig? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn meesters in het bedenken van leuke uitjes 😃!

Expeditie polaroid

Expeditie polaroid

Twente ontdekken met de chopper via expeditie polaroid. Weet jij de plekken op de polaroid foto's te ontdekken en de vragen te beantwoorden? Dan ben jij de expeditie winnaar! Met wie ga jij de expeditie polaroid doen?

Info of reserveren

🌸 Onze meivakantie toppers 🌸

Combinatie van voertuigen

Combinatie van voertuigen

Ga je met een gezelschap op pad. Jong en oud? Wel of geen rijbewijs? Dan is dit het ideale uitje. Wij hebben namelijk voor iedereen een voertuig en ze zijn super om te combineren! Pak je de chopper samen met de cruiser?

Autorally

Autorally

De autorally is een ideaal uitje wanneer het weer ons een beetje in de steek laat. Ga met je auto deze leuke rit maken en zie de mooiste plekjes van Twente of Duitsland. Natuurlijk ook bij mooie weer een leuk uitje!

Puch

Puch

Onze e-puch is een topper. En dit jaar hebben we een aantal nieuwe puchs in de kleuren zwart met goud. Hoe stoer maar ook mooi. Maak een leuke tocht op de e-puch en er kunnen zelfs passagiers achterop!

QR-rally

QR-rally

Altijd wel in voor een spelletje? Met de QR-rally kom je langs de leukste plekjes. Kun jij de goede codes scannen en zo de vragen beantwoorden? Dan ben jij de winnaar van deze leuke QR-rally!

Lunch- en dinertochten

Lunch- en dinertochten

Genieten van de omgeving om één van onze voertuigen en ondertussen ergens heerlijk lunchen of diner? Dat kan! Wij hebben leuke tochten voor je uitgezet en deze komen langs de beste restaurants.

Sportief in de meivakantie? Ja dat kan!

Kanovaren

Kanovaren

Kanovaren blijft een topper onder onze uitjes. Het is een bezigheid voor jong en oud. En zeg nu zelf..., wie houdt nu niet van waterpret?

Sportief fietsen

Sportief fietsen

Een sportief dagje plannen? Ja dat kan! We hebben mountainbikes en racefietsen. Zoek een leuke route en ga op pad!

Kickbiken

Kickbiken

Wie wil nu niet steppen? Deze leuke step heeft een groot wiel voor en een klein wiel achter. Het uitje voor jong en oud!

☀️  Suppen ☀️

☀️ Suppen ☀️

Hoe leuk is deze rage. Huur je supboard voor een dag of ga onder begeleiding van ons suppen. Wij hebben de materialen, jullie het plezier? Kijk hier voor de mogelijkheden en huur je sup!

Huur je sup

Nog meer tips nodig, lees dan onze blog.

We hebben keuze genoeg om van jouw meivakantie een topper te maken 😃.

Blog meivakantie tips
Stuur ons een bericht via WhatsApp