Ga er samen op uit in de herfst & winter!

Of je nu op zoek bent naar een dagje in de bossen met een mountainbike, een kanotocht op de Dinkel of fietsen. Wij hebben de leukste uitjes voor jullie op een rij gezet.

Bekijk alle herfst & winteruitjes

Uitje in de herfst & winter

Ga voordelig op pad met onze najaarskorting!

Ga voordelig op pad met onze najaarskorting!

Het is Low Season SALE bij Actief Twente! In het laagseizoen geven wij tot wel 20% korting op de huurprijs van alle voertuigen. Bekijk snel onze tarieven!

Mountainbike arrangement

Mountainbike arrangement

Kom samen met je vrienden/gezin mountainbiken vanaf Actief Twente! Wist je dat het hoogste punt van Overijssel vlakbij Beuningen ligt? Inclusief een mooie route voor je varierend van 10 tot 60 km!

Kickbike speurtocht

Kickbike speurtocht

Kom speuren op landgoed Singraven! In de bossen van dit landgoed liggen codes verstopt en deze moeten worden gevonden door JOU! Met de kickbike als vervoersmiddel maakt het dit uitje superleuk!

Indoor Jeu de Boules

Indoor Jeu de Boules

Wij hebben 2 indoor Jeu de boules banen die je kan reserveren, hoe gaaf! Kies voor een arrangement met eten vooraf en drankjes of alleen de baanhuur, alles is mogelijk.

Kanovaren op de Dinkel

Kanovaren op de Dinkel

In de herfstvakantie bieden we dagelijks een instaptocht aan op de mooiste rivier van Nederland: De Dinkel! Geschikt voor jong & oud. Wanneer mogen wij jullie verwachten?

Boek nu vanaf

Vanaf € 16,- p.p.

Boek direct
Scooteruitje met de kinderen

Scooteruitje met de kinderen

Samen de route uitzoeken en bij je ouders achterop. Hoe gaaf is dat! Ga op ontdekking in Twente op een echte Italiaanse scooter of de E-Chopper!

Loopfiets herfsttocht

Loopfiets herfsttocht

Een uniek en supergaaf voertuig: de elektrische loopfiets! Heb jij hem al geprobeerd? Ook geschikt voor kinderen vanaf 10-12 jaar. Nu met een heel leuk winters arrangement!

De Familiefiets

De Familiefiets

Met de hele familie op 1 fiets inclusief een mooie route richting het Singraven. Ook uit te breiden met een bankje 2 extra zitplaatsen voor kleine kinderen.

Ouder-Kind-Tandems

Ouder-Kind-Tandems

Jij als ouder achterop die stuurt en het overzicht heeft en de kleine rustig voorop. Naast de ouder-kind-tandem hebben we ook de XL ouder-kind-tandem, voor 1 volwassene en 2 kids voorop!

Twente Toerrally

Twente Toerrally

Is het weer niet zo mooi als verwacht, maar wil je er wel op uit? Boek dan onze Twente Toerrally en ontdek het mooie Twente vanuit je auto, inclusief picknick en opdrachten voor onderweg!

Boek direct
Stuur ons een bericht via WhatsApp