Fietsverhuur Denekamp

Fietsverhuur Denekamp

Op zoek naar Fietsverhuur Denekamp? Dan ben je precies op de goeie pagina. Wil je een stadsfiets of een E-bike? Moederfiets of ouder-kind-tandem? Genoeg keuze. Je kan bij ons, Actief Twente je fiets(en) huren zo lang je ze maar nodig hebt! Wij zitten gevestigd in Beuningen, gemeente Losser.

Assortiment

Fietsverhuur Denekamp (1)Wij hebben een breed assortiment van fietsen. Bekijk de verschillende soorten op onze website of kom gezellig langs om de fiets te huren! We hopen dat wij als Fietsverhuur Denekamp jullie een goeie keuze kunnen laten maken voor een geschikt voertuig. Met een grote of kleine groep, alles is hier mogelijk. Fietsen met het gezin? Wij hebben kinderfietsen of wat natuurlijk helemaal ideaal is is een ouder-kind-tanden.
Maak een mooie route met een stadsfiets of met een E-bike.

Bezorgen

Om de service een stukje beter te maken bezorgen wij de fietsen ook op je eigen aangegeven locatie. Wij als Fietsverhuur Denekamp bezorgen jullie fietsen op jullie aangegeven tijd en halen ze ook weer netjes op.

Pech onderweg

Onbezorgd een dagje fietsen want Actief Twente staat de hele dag voor jullie klaar als jullie pech onderweg hebben. Zo kom je niet stil te staan tijdens jullie route. Wij lossen het probleem zo snel mogelijk op en doen er alles aan om jullie route weer verder te laten gaan* . Fietsverhuur Denekamp valt niet te missen tijdens jullie dagje uit!

*voor lekke banden alleen van toepassing bij fietsverhuur vanaf onze locatie in Beuningen

Routes

Kom je hier niet uit de buurt? Geen paniek, Actief Twente heeft verschillende routes die jullie kunnen fietsen. Begin de route vanaf onze locatie waar je nog een ontvangst met thee/koffie kan krijgen, of begin vanaf je eigen aangegeven locatie. Voor de mooiste routes moeten jullie bij Actief Twente zijn, fietsverhuur Denekamp heeft alles voor een gezellig dagje uit.

  • Bezorgen op je aangegeven locatie
  • Pech onderweg service
  • Nieuwe fietsen in de verhuur
  • Ophalen bij Actief Twente mogelijk
Stuur ons een bericht via WhatsApp