Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Solex arrangementen

Boek direct

Teamuitje

Op stap met je collega's? Check de leukste team-/afdelingsuitjes met de solex!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje voor 2

Met z'n tweetjes een dagje uit? Klik hier voor leuke solex arrangementen vanaf 2 personen.

Bekijk de mogelijkheden

Vrienden/familieuitje

Met familie of vrienden op pad? Ga solex rijden! Bekijk hier de leukste arrangementen.

Bekijk de mogelijkheden

Vrijgezellenfeest

Zoek je een vrijgezellenfeest voor hem of voor haar? Genoeg mogelijkheden bij Actief Twente!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje met eten

Wil je het solex rijden combineren met een lekkere BBQ of misschien een lunch vooraf? Zie hier het overzicht van onze arrangementen inclusief eten!

Bekijk de mogelijkheden

Solex wintertocht

Het is winter, dus het is vroeg donker. Direct na het werk thuis zitten en tv kijken tot het morgen weer tijd is om te werken? Bij Actief Twente is dit niet het geval, juist in de winter is de natuur ook mooi. Ga daarom in het winterseizoen op pad met een solex!

Boek nu vanaf € 33,50 p.p.
Meer info

Grote groepen

Met ruim 70 ouderwetse solexen op stal én daarnaast ook nog een heel breed assortiment met andere types voertuigen, is er voor elke groepsgrootte wel een mogelijkheid! Van alleen een activiteit tot een compleet verzorgd dag-/avondprogramma met eten, drinken, muziek en veel gezelligheid...

Meer info

Solex arrangementen

Solex rijden is leuk! Maar het is nog leuker om het solex rijden te combineren met andere activiteiten. Vind hier door ons samengestelde arrangementen die je dag gegarandeerd tot een ware belevenis maken. Alles is te combineren met solex rijden, van schilderen tot een bezoek aan een kasteel tot aan kanovaren op de Dinkel. Verras je gezelschap en boek één van deze leuke tochten. Wil je meer informatie of liever een op maat samengesteld arrangement? Neem contact met ons op en wij doen ons best om ook van jullie dag een belevenis te maken!