Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Solex arrangementen

Solex arrangementen

Tip 1: Solex & Barbecue

Eerst ontvangst met koffie/ thee en een krentewegge om vervolgens op pad te gaan met de solex. We hebben meerdere routes waar je uit kunt kiezen van ca. 2 uur. Bij terugkomst van de solextocht staat er een barbecue voor jullie klaar.

Bekijk arrangement

Tip 2: Solex dagprogramma

Een compleet dagprogramma met verschillende activiteiten? Dat kan! Na de koffie is het tijd voor een tocht op de solex voorzien van een complete solex outfit. Na het solex rijden is het tijd om in de kano te stappen. Na afloop van de kanotocht staan er fietsen voor jullie klaar met een route terug naar Actief Twente met als afsluiting een barbecue

Bekijk arrangement

Tip 3: Pizza & Solex

We starten met een glaasje (alcoholvrije) prosecco om vervolgens op pad te gaan op een solex. Een 2 uur durende rit door het prachtige twente met leuke dorpjes en natuur zal eindigen bij Actief Twente. Daar staat Fabio klaar met zijn traditionele houtoven uit Italië om heerlijke pizza's voor jullie te maken.

Bekijk arrangement

Teamuitje

Op stap met je collega's? Check de leukste team-/afdelingsuitjes met de solex!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje voor 2

Met z'n tweetjes een dagje uit? Klik hier voor leuke solex arrangementen vanaf 2 personen.

Bekijk de mogelijkheden

Vrienden/familieuitje

Met familie of vrienden op pad? Ga solex rijden! Bekijk hier de leukste arrangementen.

Bekijk de mogelijkheden

Vrijgezellenfeest

Zoek je een vrijgezellenfeest voor hem of voor haar? Genoeg mogelijkheden bij Actief Twente!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje met eten

Wil je het solex rijden combineren met een lekkere BBQ of misschien een lunch vooraf? Zie hier het overzicht van onze arrangementen inclusief eten!

Bekijk de mogelijkheden

Solex wintertocht

Het is winter, dus het is vroeg donker. Direct na het werk thuis zitten en tv kijken tot het morgen weer tijd is om te werken? Bij Actief Twente is dit niet het geval, juist in de winter is de natuur ook mooi. Ga daarom in het winterseizoen op pad met een solex!

Boek nu vanaf € 33,50 p.p.
Meer info

Grote groepen

Met ruim 70 ouderwetse solexen op stal én daarnaast ook nog een heel breed assortiment met andere types voertuigen, is er voor elke groepsgrootte wel een mogelijkheid! Van alleen een activiteit tot een compleet verzorgd dag-/avondprogramma met eten, drinken, muziek en veel gezelligheid...

Meer info