Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Solex huren vanaf Actief Twente

Altijd inclusief een mooie route!

1 t/m 9 Solexen

Kom samen met je partner of met een klein groepje solex rijden bij Actief Twente. Kies zelf uit de vele route mogelijkheden. Een superleuk uitje!

Boek nu vanaf € 27,-
Boek Direct

Vanaf 10 Solexen

Wil je zelf een solexuitje in Twente organiseren en heb je alleen nog solexen nodig? Dan ben je bij Actief Twente aan het juiste adres! Wij hebben op onze locatie meer dan 70 echt ouderwetse solexen voor jullie klaar staan.

Boek nu vanaf € 24,-
Boek Direct

Solex arrangementen

Wil je toch liever een solexrit gecombineerd met bijvoorbeeld een drankje/hapje of bijvoorbeeld een barbecue? Kijk dan eens bij onze solex arrangementen!

Bekijk alle Arrangementen

Solex huren vanaf Actief Twente

Actief Twente heeft een uitgebreid aanbod in arrangementen waarin de solexrit gecombineerd wordt met bijvoorbeeld een drankje/hapje of bijvoorbeeld een barbecue. Maar misschien is dat niet wat je zoekt en wil je alleen de solex huren?! Dat kan ook bij Actief Twente! Bij de solex huur is de WA-verzekering, brandstof en pech-onderweg-service inbegrepen. We bieden tochten aan voor kleine groepjes tot 9 personen en voor groepen van 10 personen en meer. Met ruim 70 ouderwetse solexen op stal hebben we mogelijkheden genoeg!