Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00.

Solex teamuitje

Solex teamuitje

Een teamuitje met een solex. Da’s pas avontuur en lachen geblazen. Ontdek met z’n allen op een nostalgische manier het prachtige Twente. Kom op plekken waar je nog nooit geweest bent en laat je verrassen door onze arrangementen.

Solex & Barbecue

Na ontvangst met koffie met krentewegge is het tijd om met de solexen op pad te gaan. Ontdek het prachtige Twente op een nostalgisch voertuig. Bij terugkomst staat de barbecue voor jullie klaar en is het tijd om plaats te nemen op ons zonnige achterterras of onze veranda. Voor een beetje extra warmte steken wij de onze vuurkorf aan.

Bekijk het arrangement

Joke's lunch & solex rijden

Start je solex uitje met een heerlijke lunch van Joke, de moeder van Robert-Jan. Geniet van huisgemaakte soep. diverse soorten beleg, vers brood en nog veel meer.

Bekijk het arrangement

All you can do

Kun je niet kiezen uit onze arrangementen? Geen probleem! Met dit all you can do arrangement kun je gebruik maken van àl onze voertuigen en van verschillende activiteiten. Geniet de hele dag van onbeperkt drankjes en sluit daarna ook nog eens af met een heerlijke barbecue of vers gebakken Pizza’s. Komt dat eens goed uit

Bekijk het arrangement

Dagprogramma: Solex-Kano-Fiets-BBQ

Een compleet verzorgd dagprogramma met verschillende voertuigen en activiteiten. Dat is pas een verrassend teamuitje. Begin met koffie en krentewegge en ga op pad met solexen, kano's en fietsen. Bij terugkomst staat er een heerlijke bbq voor jullie klaar.

Bekijk het arrangement

Solex & schapendrijven

Een superleuke, leerzame activiteit waarbij de communicatie tussen de teams van groot belang is, wil je de schapen de juiste kant uit krijgen. En jullie gaan op pad met de solexen, een vernieuwend programma voor jullie teamuitje.

Bekijk het arrangement

Pizza & Solex

Bij aankomst serveren wij een petit four en een (alcoholvrije) prosecco. Neem plaats op ons gezellige achterterras of onze veranda. Na het ontvangst is het tijd om op pad te gaan met de solexen. Na een 2 uur durende tocht staat bij terugkomst Fabio voor jullie klaar. Hij bakt de lekkerste pizza's in zijn traditionele houtoven uit Italië.

Bekijk het arrangement

Wintertocht

Om de kou voor te blijven krijgen jullie bij aankomst warme chocolademelk met slagroom of koffie/thee. Kies uit een van onze vele routes en na een korte uitleg over de solex kunnen jullie op pad. Maak je niet druk om de kou was jullie krijgen een originele solex jas, een ouderwetse helm en zelfs handschoenen van ons mee.

Bekijk het arrangement

Solex rijden & kano varen op de Dinkel

Ga solex rijden in Twente en sluit de dag af met een kano tocht op de Dinkel. Oftewel, volop avontuur! Ontdek Twente zoals je het nog nooit eerder hebt gezien.

Bekijk het arrangement

Alle teamuitjes met een solex

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze teamuitjes met een solex? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle solex team uitjes
Stuur ons een bericht via WhatsApp