Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Solex uitje met eten

Wil je het solex rijden combineren met een lekkere BBQ of misschien een lunch vooraf? Laat je verrassen door onze arrangementen.

Pizza en Solex

We sturen je op pad met onze solexen voor een 2 uur durende tocht door de Twentse omgeving. Bij terugkomst staat Fabio voor jullie klaar. Fabio bakt heerlijke Italiaanse pizza's voor jullie! Hij heeft zijn traditionele houtoven meegenomen en laat jullie een stukje van zijn eigen pizza deeg proeven.

Bekijk het arrangement

Solex en Barbecue

De snorbrommetjes staan voor jullie klaar! We hebben meerdere routes waar jullie uit kunnen kiezen om Twente op een nostalgische manier te ontdekken. Bij terugkomst staat de barbecue voor jullie klaar. Perfect om de grilmeester in jezelf naar boven te halen!

Bekijk het arrangement

Lunch en Solex

Start voordat het solex rijden begint met een heerlijke lunch verzorgd door Joke, de moeder van Robert-Jan. Na de lunch kan het solex rijden beginnen! Tour met onze route door het gebied waar Joke is opgegroeid.

Bekijk het arrangement

Solex rijden in Weerselo bij Antje en Billie

Jullie starten vanaf Antje en Billie in Weerselo, hier trekken jullie de solex-outfit aan. Dan start de 2 uur durende tocht door mooie dorpjes en langs het Almelo-Nordhornkanaal. Na de tocht komen jullie terug bij Antje en Billie, hier staat jullie een keuzemenu te wachten.

Bekijk het arrangement

Solex dagprogramma

Een compleet dagprogramma met verschillende activiteiten? Dat kan! Na de koffie is het tijd voor een tocht op de solex voorzien van een complete solex outfit. Na het solex rijden is het tijd om in de kano te stappen. Na afloop van de kanotocht staan er fietsen voor jullie klaar met een route terug naar Actief Twente met als afsluiting een barbecue.

Bekijk het arrangement

High Tea en Solexrijden

Zoete en hartige lekkernijen staan voor jullie klaar, samen met de verschillende theesoorten. Na het genot van de High Tea starten jullie de solex en kunnen jullie heerlijk genieten van de Twentse natuur.

Bekijk het arrangement

Alle solex uitjes met eten

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze solex uitjes met eten? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle solex uitjes met eten