Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Solex uitje voor 2

Gezellig met z’n twee  nostalgisch op een solex lekker door Twente toeren. Laat je verrassen door onze verschillende arrangementen en kom samen langs plekken waar je nog nooit bent geweest.

High tea & Solexrijden

Zoete en hartige lekkernijen staan voor jullie klaar, samen met de verschillende theesoorten. Na het genot van de High Tea starten jullie de solex en kunnen jullie heerlijk genieten van de Twentse natuur.

Bekijk het arrangement

Relax op de solex

Begin met een kop koffie/thee en een lekker stuk appelgebak. Hierna is het tijd om de solex-outfit aan te trekken. Nu is het tijd om relaxed op pad te gaan, wat gegarandeerd hilarische momenten op levert. Na de tocht van 2 uur is het tijd voor een hapje en drankje in onze bar.

Bekijk het arrangement

Brommers kiek'n

Maak geheel in stijl kennis met de authentieke brommers tijdens een solextocht dwars door Twente. Er is een mooie solexroute gemaakt waarbij er rekening is gehouden dat je onderweg een tussenstop hebt. Bij de tussenstop is het natuurlijk tijd voor een kop koffie/thee met appelgebak.

Bekijk het arrangement

Wintertocht

Je wordt warm ontvangen met chocolademelk met slagroom of koffie/thee. Nadat jullie even zijn opgewarmd is het tijd om de solexen te starten. Je hoeft je niet druk te maken om de jou want je krijgt een originele solex jas aan met een helm en handschoenen.

Bekijk het arrangement

Bierproeverij

De beste manier om bourgondisch na te genieten van een Actief Twentse dag, is een gezellige bierproeverij! Er worden 3 rondes van speciale bieren geserveerd en bij elke ronde komt een ruime selectie bijbehorende hapjes. De biermeester leert je bij over feiten, geschiedenis en actualiteiten van bier.

Bekijk het arrangement

High Wine

Ben jij een wijnliefhebber? Perfect. Heb jij samen met je vriendinnen zin in een toffe middag? Of heb je gewoon zin om verschillende wijnsoorten uit te proberen? Dan is dit wat voor jou. De routes waar je uit kunt kiezen duren ongeveer 2 uur en gaan bovenal door de prachtige natuur van Twente. Na de tocht kun je bij ons terecht voor de High Wine.

Bekijk het arrangement

Alle solex uitjes voor 2

Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze solex uitjes voor 2? Dat begrijpen we best wel, daarom hebben we alle uitjes voor je op een rij gezet.

Bekijk alle solex uitjes voor 2