Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Stamppot maaltijd bij Actief Twente

Als de dagen langzaam weer donkerder worden, wordt het ook weer tijd voor de stamppot! Lekker smullen met onder andere Twentse ‘moos’ en hutspot. De stamppot maaltijd bij Actief Twente is dé ideale starter of afsluiter van je teamuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag of welk uitje dan ook.

Stamppot maaltijd

HutspotOf er maar 1 soort stamppot is? Nee gelukkig niet! Inclusief de winterse maaltijd zijn als basis 2 soorten stamppot inbegrepen: moos (oftewel stamppot boerenkool) & hutspot. Daarnaast is er een keuze uit verschillende soorten vlees: hachee, rookworst of een speklap, waarbij we uitgaan van 2 porties vlees per persoon. Om het helemaal compleet te maken zijn er ook nog garnituren zoals uitgebakken spekjes, piccalilly, augurken, zilveruitjes en mosterd. Neem plaats aan tafel en eet smakelijk!

Uitbreidingsmogelijkheden

Wil je graag meer keuze of een luxere versie van de stamppot maaltijd? Boek dan als extra een van de uitbreidingsmogelijkheden:

  • Erwtensoep met katenspek
  • Zuurkool als 3e stamppot
  • Gehaktbal met jus
  • Spareribs

Combineren

De stamppot maaltijd is goed te combineren met onze activiteiten. Ga je op pad in het donker voor een smokkeltocht of een Wie is de Mol avond? Begin de avond dan goed door te starten met onze lekkere stamppotten. Zo gaat iedereen met een gevulde maag op pad en is de tocht in het donker nóg spannender! Natuurlijk is het stamppotbuffet ook als afsluiting van een activiteit te boeken. Bijvoorbeeld na afloop van een tocht op de elektrische loopfiets of een solex wintertocht.

*moos = stamppot boerenkool

Heb je een bepaalde allergie? Geen probleem, geef dit dan door bij de reservering.