Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

't Keampke

Fietshuur ’t Keampke

Ben je op vakantie bij ’t Keampke en wil je tijdens je vakantie graag fietsen huren? Dan ben je bij Actief Twente aan het juiste adres. Maar ook voor de leukste uitjes met bijvoorbeeld een e-chopper of kano!

Wij hebben erg veel leuke activiteiten om tijdens je vakantie of vrije dag te doen. Speciaal voor groepen verzorgen we tochten op locatie met een start- en einde vanaf ’t Keampke in de Lutte. Solex, Scooter, E-Chopper, Loopfiets en nog veel meer.  Ga een dagje met de hele groep op pad met de voertuigen, gegarandeerd veel lol! Als je meer zin hebt in iets sportiefs hebben we ook een sportief programma zoals een Mountainbike of Kickbike clinic.

Last minute reserveringen zijn mogelijk tot 17.00 uur, de fietsen/voertuigen worden dan de volgende dag geleverd bij de receptie.

Fietshuur bij 't Keampke

Boek hier makkelijk online je fiets. De fiets wordt bezorgd bij 't Keampke in de Lutte.

Meer info

Mountainbike vanaf 't Keampke

Start vanaf 't Keampke en ga crossen door de Twentse bossen met de Mountainbike en een GPS route. Een superleuk en sportief uitje voor het hele gezin! Onze mountainbikes zijn 29'ers en daarnaast hebben we een ruim assortiment kindermountainbikes.

Meer info

Tandemtocht vanaf 't Keampke

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook speciale ouder-kind-tandems: hierop kunnen kids vanaf 3 a 4 jaar al meefietsen! Bij de tandems leveren we natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes en diverse horecagelegenheden brengt.

Meer info

E-Choppertocht vanaf 't Keampke

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Ons advies is de E-Choppertocht vanaf 't Keampke. Dit elektrische voertuig is echt dé nieuwe rage! De stoere E-chopper heeft een hoog stuur en brede banden. Maak snel kennis met onze nieuwe Choppie en geniet in stilte van een tocht door de mooie omgeving van Twente.

Meer info

Instaptocht kanovaren

Wil jij tijdens je vakantie kanovaren? Met z'n tweetjes of een klein gezelschap? Maak dan gebruik van onze instaptochten!

Meer info

Loopfiets huren bij 't Keampke

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Een superleuk dagje uit! Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van 't Keampke. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 m.

Meer info

De leukste uitjes van Actief Twente

Naast bovengenoemde mogelijkheden die wij bij 't Keampke verzorgen, biedt Actief Twente in Beuningen (7 km vanaf 't Keampke) nog véél meer leuke uitjes aan. Bekijk onze homepage voor een overzicht van al onze voertuigen en uitjes. Ga bijvoorbeeld fietsen & pannenkoeken eten, smullen maar!

Homepage Actief Twente