Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Bedrijfsuitje in Twente

Teamuitje in Twente

Scooter uitjes

Ervaar de vrijheid op een Italiaanse scooter en bekijk alle arrangementen met bijvoorbeeld in combinatie met een andere activiteit of food.

Check de arrangementen

Fiets uitjes

Unieke arrangementen op verschillende fietsen! Wat dacht je van een dinertocht langs diverse restaurants of de combinatie van een kanotocht en kickbiken? Bekijk de vele mogelijkheden.

Check de arrangementen

Solex uitjes

Ontdek Twente op een authentieke solex uit de jaren 50. Bekijk de mogelijkheden met bijvoorbeeld de combinatie solex rijden en barbecue of kies voor het solex dagprogramma waarbij je gebruik maakt van diverse voertuigen.

Check de arrangmenten

Kano uitjes

Een kano tocht op de Dinkel of de Vechte in Duitsland. Actief Twente heeft vele mogelijkheden voor een prachtige kanotocht.

Check de arrangementen

De Elektrische Loopfiets & food

Stel je eigen programma samen met de vele food mogelijkheden. De dag beginnen met een heerlijke kop koffie of toch meer op zoek naar een stevige lunch? En als afsluiter een barbecue of komt Fabio de lekkerste pizza's maken op de houtgestookte steenoven? Wij bieden diverse mogelijkheden aan en denken graag met jullie mee.

Check het arrangement

De Elektrische Chopper & food

Op zoek naar een stoere activiteit waarbij je ook nog eens de mooie omgeving van Twente ziet? Boek dan het arrangement Chopper en Food en maak een keuze uit een barbecue, showcooking of live cooking pizza als afsluiter.

Check het arrangement

Wie is de Mol?

Wie vertrouw je? En wie niet? Wie is de Mol is een spannend en hilarisch spel waarbij je goed na moet denken. De meeste punten behalen terwijl iemand probeert de boel te saboteren.

Check het arrangement

Smokkeltocht

Ben je op zoek naar een spannend team- of afdelingsuitje? Kies dan voor onze spannende winterse smokkeltocht! Vroeger werd er in het grensgebied al veel gesmokkeld; sigaretten, alcohol of boter en kaas. Deze avond gaan jullie die spannende tijden zelf beleven!

Check het arrangement

Pizza workshop

Workshop Italiaanse Pizza’s maken… Ga samen met Pizzabakker Fabio tijdens onze pizza workshop aan de slag en leer van een echte Italiaan hoe je lekkerste pizza’s maakt!

Check het arrangement

Pubquiz avond

Een gezellig avondje met collega’s opstap, dat kan nu bij Actief Twente met ons nieuwe PubQuiz arrangement. Heb jij ooit een PubQuiz gespeeld? Super gezellig en super grappig!

Check het arrangement

Feestavond met activiteit

We beginnen goed met een kop koffie om vervolgens een keuze te maken uit de vele voertuigen. Wordt het de solex of toch met z'n 4-en op de quattrocycle. Niet bang voor water? Stap dan in een van onze kano's. Na een prachtige tocht door de omgeving van Twente is het tijd voor de gezellig barbecue. En na het eten gaan de voetjes van de vloer en is de feestavond begonnen waarbij de warme en koude hapjes zeker niet ontbreken.

Check het arrangement

Dagprogramma 1: Solex & abseilen!

Ontvangst met een heerlijke lunch en daarna kan de tocht op de solex beginnen. Ontdek de prachtige omgeving van Twente richting Bad Bentheim waar jullie worden ontvangen voor het abseilen. Bij terugkomst kunnen jullie genieten van een heerlijke barbecue.

Check het arrangement

Dagprogramma 2: Solex & kano & fiets!

Begin de dag ontspannen met een kop koffie en een plak echte Twentse krentewegge. Daarna is het tijd voor de eerste activiteit, het solex rijden. Jullie krijgen een route mee om vervolgens in de kano te stappen op de Dinkel. De mooiste rivier van van Nederland. Na afloop van de tocht staan er fietsen voor jullie klaar om daarna gezellig met elkaar te eten.

Check het arrangement

Bekijk alle teamuitjes arrangementen

Nieuwsgierig naar alle mogelijke arrangementen voor jullie team- of afdelingsuitje? Bekijk hier alle mogelijkheden want er is genoeg keuze!

Check alle arrangementen