Trekkingfietsen, de ultieme vakantie op de fiets

Trekkingfietsen, de ultieme vakantie op de fiets

Ben je het vliegtuig, de trein of de auto wel een keer zat? Dan is dit de nieuwe uitdaging. Op vakantie gaan met trekkingfietsen is de laatste jaren erg gestegen in Nederland. Steeds meer mensen pakken de fiets en ontdekken Nederland, Europa of misschien wel buiten Europa de natuur. 

Trekkingfietsen

Stel je eens voor, een heerlijk fietsende fiets die je kan volladen met veel van je eigendommen door de vele opslag wat aan de fiets kan worden gekoppeld. Van tassen tot aan een bagagekar, een trekkingfiets kan het allemaal aan. Fiets op je gemak door de prachtige natuur en ontdek verschillende nieuwe dingen. Wij Nederlanders staan er bekend om dat we veel fietsen en daarom ook niet vies zijn van een vakantie op trekkingfietsen.

Huren of kopen?

TwenteFiets (onderdeel van Actief Twente) verhuurd sinds kort, in samenwerking met Cannondale Oldenzaal, comfortabele en erg stabiele trekkingfietsen die uitgebreid kunnen worden met tassen aan het voor- én achterwiel en met een bagagekar waar ook een grote opbergruimte in zit. Weet je niet zeker of een lange tocht iets voor je is? Geen probleem, Twente heeft ook een prachtig landschap waar je het vakantiegevoel al een beetje kunt laten borrelen.

trekkingfietsen

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp