Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Twentse Barbecue

Actief Twente houdt van de zon, de natuur, we houden van leuke activiteiten maar we zijn gek op een goede barbecue! We laten ook graag zien welk Twents vlees we in de kuip hebben. We bieden onze gasten aan om hetzelfde mee te maken. Wil je laten zien wie de beste grillmeester is? Of zoek je een culinaire afsluiter van de dag? Onze barbecue mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en geschikt voor alle gelegenheden.

Ons Terras

We hebben een prachtig voor- en achterterras geschikt voor kleinere groepen tot zeer grote groepen. Binnen hebben we een gloednieuwe sfeervolle ontvangstruimte, die natuurlijk ook voor feestjes geschikt is. Ook de muziek ontbreekt niet. Het gebeurt wel eens dat het wat later wordt, of soms gewoon fris. We hebben hiervoor een gezellig kampvuur en terrasheaters om de sfeer en temperatuur warm te houden. Onze terrassen zijn overdekt dus een drupje regen zal de stemming niet bederven.

barbecue

Twentse barbecue

De Twentse Barbecue bestaat o.a. uit:
Hamburgers, Speklappen, Worstjes & Varkensfiletlapjes
Rundvleessalade, Italiaanse pastasalade, Rauwkost, Stokbrood, Kruidenboter
En met daarbij natuurlijk de nodige (warme) sausen. Het eten wordt door jullie zelf bereidt. We maken gebruik van gas barbecues.

Combineren…

Een barbecue is erg leuk om te doen. Maar een barbecue smaakt het best na een dag hard werken! Of na een dag gewoon leuke dingen doen. Bij Actief Twente hebben we meer dan genoeg leuke dingen te doen, dus kijk ook eens rond naar ons overige arrangementen– en losse aanbod om een barbecue te combineren met meer Twente! Op verzoek kan er een privé koelkast voor jullie groep klaargezet worden. Overige consumpties zijn niet inbegrepen.

BOB

Een barbecue gaat vaak uitstekend samen met een biertje of een wijntje. En soms met meer alcohol dan de wet toestaat voor een bestuurder van een voertuig. Wij adviseren dan ook gebruik te maken van een BOB. We houden het natuurlijk wel verantwoord en veilig in Twente. Mocht je dit arrangement willen combineren met een tocht waarbij je bijvoorbeeld een voertuig bestuurt is dat geen probleem. Echter wordt de barbecue dan altijd ná de andere activiteiten gehouden. Wij kunnen je ook helpen zoeken naar een mooie plek voor een overnachting in de buurt, of taxi vervoer regelen naar je huis/verblijf.

Heb je een bepaalde allergie? Geen probleem, geef dit dan door bij de reservering.