Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

De leukste herfstvakantie uitjes op een rij!

Op zoek naar een uitje in de herfstvakantie?

Mountainbike

Twente kent prachtige gebieden om te mountainbiken in de bossen, landweggetjes en zandwegen. Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Bekijk de mogelijkheden

Kickbike

Kickbicken is het nieuwe steppen… Saai? In tegendeel! De kickbikes zijn voorzien van een groot voorwiel. Door het gemakkelijke gebruik zijn ze geschikt voor alle leeftijden.

Bekijk de mogelijkheden

Alle types fietsen

Bij Actief Twente hebben we een uitgebreid assortiment aan fietsen. Voor elke groepssamenstelling zijn er wel mogelijkheden! Ouder-kind-tandems, kinderfietsen maar ook duofietsen zijn slechts enkele van de vele fietsen uit ons assortiment.

Bekijk de mogelijkheden

Kanovaren op de Dinkel

Speciaal voor de herfstvakantie is het mogelijk om dagelijks te kanovaren op de Dinkel door het prachtige Lutterzand! Op welke dag mogen we jullie begroeten?

Boek nu vanaf € 16,- p.p.
Boek direct

Scooteruitje

Samen de route uitzoeken en bij je ouders achterop. Hoe gaaf is dat! Ga op ontdekking in Twente op een echte Italiaanse scooter.

Boek direct

De Elektrische loopfiets

Een uniek en supergaaf voertuig: de elektrische loopfiets! Heb jij hem al geprobeerd? Ook geschikt voor kinderen vanaf 10-12 jaar.

Boek direct

De Familiefiets

Met de hele familie op 1 fiets inclusief een mooie route richting het Singraven. Ook uit te breiden met een bankje 2 extra zitplaatsen voor kleine kinderen.

Boek direct

Ouder-Kind-Tandems

Jij als ouder achterop die stuurt en het overzicht heeft en de kleine rustig voorop. Naast de ouder-kind-tandem hebben we ook de XL ouder-kind-tandem, voor 1 volwassene en 2 kids voorop!

Boek direct

Kinderfeestje

Ben je nog op zoek naar een leuk kinderfeestje? De herfstvakantie is natuurlijk een uitgelezen moment om je feestje te plannen! Bekijk snel onze mogelijkheden!

Bekijk de mogelijkheden

Actieve uitjes

Lekker actief op pad in de herfstvakantie? Ga eens op pad met een mountainbike of in de kano!

Bekijk de mogelijkheden

Uitjes met de kids

Het is vakantie en je wilt er met de kids op uit. Maar wat ga je doen? Wat kan er allemaal? Kom naar Actief Twente en beleef Twente eens op een andere manier!

Bekijk de mogelijkheden

Uitje voor twee

We hebben allerlei uitjes voor twee even voor je op een rijtje gezet!

Bekijk de mogelijkheden

Scootertocht & Picknick

Ga op pad met de Italiaanse scooter en krijg van ons een gevulde picknickmand mee voor onderweg. Lekker relaxed genieten van de route én natuurlijk van de picknick!

Boek direct

High Tea

Om van te watertanden... heb jij onze overheerlijke huisgemaakte high tea al geproefd?! Je maakt het uitje helemaal compleet door het te combineren met een tochtje met bijvoorbeeld onze e-chopper.

Boek direct

QR scooter rally

Scooter? Check! Telefoon? Check! QR Roadbook? Check! Klaar om op pad te gaan dus voor de QR Scooter rally! Ga samen op zoek naar aanwijzingen, vind de QR-codes en beantwoord de vragen. Zowel met een klein groepje als in team verband mogelijk.

Boek direct

Early Bird Aanbiedingen

Speciaal voor de early birds hebben we de leukste uitjes voor een interessante actieprijs!

Bekijk de acties