Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Ga er samen op uit in de herfstvakantie!

Of je nu op zoek bent naar een dagje in de bossen met een mountainbike, een kanotocht op de Dinkel of fietsen. Wij hebben de leukste uitjes voor jullie op een rij gezet.

Ga voordelig op pad met onze najaarskorting!

Het is Low Season SALE bij Actief Twente! In het laagseizoen geven wij tot wel 20% korting op de huurprijs van alle voertuigen. Bekijk snel onze tarieven!

Claim je korting!

Mountainbike arrangement

Kom samen met je vrienden/gezin mountainbiken vanaf Actief Twente! Wist je dat het hoogste punt van Overijssel vlakbij Beuningen ligt? Inclusief een mooie route voor je varierend van 10 tot 60 km!

Boek direct

Kickbike speurtocht

Kom speuren op landgoed Singraven! In de bossen van dit landgoed liggen codes verstopt en deze moeten worden gevonden door JOU! Met de kickbike als vervoersmiddel maakt het dit uitje superleuk!

Boek direct

Bewonder de Elephant Parade per E-bike

Nog t/m 30 oktober te boeken! De prachtige fietstocht langs de Elephant Parade in o.a. Ootmarsum, Denekamp en De Lutte. We hebben er een mooi en compleet arrangement van gemaakt, inclusief een e-bike.

Boek direct

Kanovaren op de Dinkel

In de herfstvakantie bieden we dagelijks een instaptocht aan op de mooiste rivier van Nederland: De Dinkel! Geschikt voor jong & oud. Wanneer mogen wij jullie verwachten?

Boek nu vanaf Vanaf € 16,- p.p.
Boek direct

Scooteruitje met de kinderen

Samen de route uitzoeken en bij je ouders achterop. Hoe gaaf is dat! Ga op ontdekking in Twente op een echte Italiaanse scooter of de E-Chopper!

Boek direct

Loopfiets herfsttocht

Een uniek en supergaaf voertuig: de elektrische loopfiets! Heb jij hem al geprobeerd? Ook geschikt voor kinderen vanaf 10-12 jaar. Nu met een heel leuk winters arrangement!

Boek direct

De Familiefiets

Met de hele familie op 1 fiets inclusief een mooie route richting het Singraven. Ook uit te breiden met een bankje 2 extra zitplaatsen voor kleine kinderen.

Boek direct

Ouder-Kind-Tandems

Jij als ouder achterop die stuurt en het overzicht heeft en de kleine rustig voorop. Naast de ouder-kind-tandem hebben we ook de XL ouder-kind-tandem, voor 1 volwassene en 2 kids voorop!

Boek direct

Twente Toerrally

Is het weer niet zo mooi als verwacht, maar wil je er wel op uit? Boek dan onze Twente Toerrally en ontdek het mooie Twente vanuit je auto, inclusief picknick en opdrachten voor onderweg!

Boek direct
Stuur ons een bericht via WhatsApp