Bakfiets elektrisch

Highlights

  • Stevige bakfietsen
  • Elektrische ondersteuning
  • Meerdere types beschikbaar
  • Diverse accessoires bij te boeken
  • Pech-onderweg-service

Boek nu vanaf

€ 40,00 per dag

Een elektrische bakfiets geeft je heel veel vrijheid met kinderen. Ideaal als je op vakantie bent in Twente. Je kunt kiezen uit verschillende type bakfietsen met allerlei handige accessoires.

Carolien uit -

Vriendelijk bedrijf dat meedenkt over de mogelijkheden.
+ Lees meer

Wilma uit Denekamp

We hebben een bakfiets gehuurd met onze dochter en kleindochter van bijna 8 maand. Er wordt een klem in de bak bevestigd zodat de maxi cosi veilig vast zit ,we hadden een eigen route uitgestippeld naar de lutte, Het Lutterzand ,en de schaapskooi al met al een geslaagde dag en bedankt voor de service!
+ Lees meer

Jet uit Amsterdam

De fietsen werden ruim op tijd afgeleverd en waren gebruiksklaar. We hadden een gewone fiets en een bakfiets waar we zonder probleem dagtochten op een half uur fietsen afstand mee hebben gedaan. Ons dochtertje van 3,5 zat zonder probleem op het bankje in de bakfiets.
+ Lees meer

M uit Aalten

We hebben voor een week een elektrische bakfiets gehuurd en laten bezorgen op locatie. Super service. Ook werd er snel gereageerd op vragen.
+ Lees meer

r. meindertsma uit utrecht

prima fiets en bakfiets, keurig aan huis gebracht en weer opgehaald en prima contact
+ Lees meer

Janneke uit Pernis

Wij hebben een week lang een bakfiets gehuurd waar 3 kleine kindjes in konden! De electrische bakfiets ging als een speer….de volwassen hebben ervan genoten maar de kindertjes het allermeest!
+ Lees meer

Marieke uit Duiven

Een paar dagen voor onze vakantie pas contact gezocht met Actief Twente. Toch was het nog mogelijk om een elektrische bakfiets met regenhoes en een elektrische fiets te huren. Deze werden de eerste zaterdag van ons verblijf gebracht. Fijne service! We hebben heerlijk gefietst en vinden de medewerkers van Actief Twente erg klantvriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader!
+ Lees meer

CJ uit Goes

De fietsen stonden al voor ons klaar toen wij incheckten op het vakantiepark. Het waren fijne fietsen met ruime fietstassen. Van de bakfiets ontbrak de oplader maar 1 belletje was genoeg om de oplader afgeleverd te krijgen op ons vakantieadres op dezelfde dag. Voor herhaling vatbaar.
+ Lees meer

Geerdink uit Oldenzaal

dank zij de mountainbikes en bakfiets van jullie, konden we er dit jaar weer gerust op uit met de kleinkinderen, ideaal
+ Lees meer

Annette uit Rossum

’s Morgens zijn de bakfiets en de moederfiets bij ons vakantiehuisje gebracht. Op deze manier was het makkelijk om ’s middags thuis te eten en de kinderen even op bed te leggen. ‘ Prima fietsen!
+ Lees meer
Stuur ons een bericht via WhatsApp