Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

B M uit Oostwold

Helaas konden wij vanwege het slechte weer geen gebruik maken van de loopfietsen. Gelukkig werd er met ons mee gedacht. Na goed overleg werd er besloten om wel gebruik te maken van het eten en niet van de reeds betaalde loopfietsen. Het bedrag voor de loopfietsen werd meteen teruggeboekt op onze rekening. Vriendelijke mensen en een prima service. De score is dus gebaseerd op communicatie en service.
+ Lees meer

Elise Haarman uit Hengelo

Groep van 7 personen
+ Lees meer

Gerda-Nienke uit Hengelo

We vonden het echt een heel leuk uitje, het lijkt ingewikkeld met zo’n elektrische step. Maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt dan kun je niet meer stoppen. Aanrader!
+ Lees meer

Tessa uit Hengelo

Heerlijk gelopen met het grootste deel van de familie op de lopifit. Voor 2 personen was de lopifit toch iets te hoog gegrepen en daar werd vervangend vervoer voor geregeld. Top uitje!
+ Lees meer

Fam Broekkamp uit Hengevelde

Top!! We hadden het geluk dat we de Lopifit en de duofiets een dag eerder dan gepland aangeleverd kregen, geen extra kosten, wel een dag extra genieten van de duofiets, daar was wel een oplader bij, bij de Lopifit niet. Dus alle lof voor de service, we hebben genoten! Fam. Broekkamp Hengevelde👍👍
+ Lees meer

Niek van Langen uit Oldenzaal

Het was heel leuk om te doen , de natuur was mooi en terwijl je maar 5 km/h loopt kun je toch snel fietsen.
+ Lees meer

Theo en Gerda uit Kootwijkerbroek

Eerst even wennen maar daarna lukte het prima. Leuke route van 4 uur. Vriendelijk personeel. Eerst regende het maar mochten later gaan zodra het droog werd. Echt een aanrader!
+ Lees meer

Dunlop Protective Footwear uit RAALTE

Voor een personeelsuitje hebben wij 17 elektrische loopfietsen op locatie laten bezorgen. Na een korte uitleg van de medewerkers van Twente Fiets is de groep op pad gegaan en heeft genoten. Absoluut een aanraden als je een actief uitje zoekt maar niet iedereen is even sportief. De service van Twente Fiets is ook uitstekend.
+ Lees meer

Lieke uit Nijverdal

Met ons team (bijna 30 man/vrouw) hebben we de elektrische loopfiets naar Nijverdal laten komen. Hier hebben we een mooie route van circa 35 km in twee uurtjes kunnen voldoen. Het was erg leuk. Een vreemde gewaarwording dat je al lopend op een fiets zonder al te veel moeite over de weg zoeft. Iedereen vond het erg leuk en we hadden veel bekijks!
+ Lees meer

Bezorg‐ & ophaalkosten berekenen

Wij kunnen onze producten ook op locatie verhuren. Met het onderstaande formulier kun je de bezorg- en ophaalkosten berekenen.

Aantal personen

Aantal km

Prijs

Bezorgkosten

Ophaalkosten

Totale bezorgkosten

Bezorgkosten per persoon

Direct boeken

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).