Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Petra Schaper uit Hengelo

Wij hadden neven-en nichtendag. Hebben 5 familiefietsen gehuurd. Mooie route mee gekregen. Na afloop een heerlijke barbeque! Alles was top geregeld en personeel super vriendelijk!! Wij komen zeker terug.
+ Lees meer

Jenny ten Hartog uit Rouveen

Met 4 vriendinnen op een familiefiets is gezelligheid ten top. Veel gelachen, en alle tijd om te kletsen. Beenspieren goed getraind. Genieten van de mooie natuur in Twente. Echt een aanrader!!
+ Lees meer

Jos ten Broeke uit Losser

Omdat door omstandigheden de zaterdag-activiteit van ons jaarlijks weekend met een groep van 11 vrienden nog moest worden omgezet/geregeld, kwam ik uit bij Twentefiets in Beuningen, waar we 3 familiefietsen konden huren. Voor ons weekend hadden we een accommodatie gehuurd in Dalfsen en ik was bang dat dit te ver weg zou zijn om de fietsen op locatie te krijgen. Dit was echter geen enkel probleem. Brengen en halen in Dalfsen tegen een betaalbare vergoeding. Een prima service. Gelukkig was ons vooraf door Twentefiets gezegd dat we op een fietssnelheid van ca. 5 km per uur moesten rekenen, waardoor we de uitgezette route voor begin aan konden passen. Het weer werkte helemaal mee en met een aantal pauzes hebben we een prachtige dag gehad. Aan belangstelling onderweg geen gebrek. Na “thuis”komst was iedereen uitgeteld.
+ Lees meer

Van de Maat uit Deventer

We hadden een fiets-arrangement geboekt n.a.v. een Giftforyou-cadeau. Ontvangst heel hartelijk, en lekker met koffie/krentenwegge :-). Service heel goed. Personeel vriendelijk en heeft aandacht voor de mensen, ook achteraf. Goede fietsen. En erg handig: tot 21.00 uur open zodat optimaal van de fietsen gebruik gemaakt kon worden.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).