7 dagen per week geopend
Kickbike

Kickbike

Per stuk te huur
Ook kindermaten beschikbaar
Sportief en fun
Gemakkelijk hanteerbaar
Gratis route app met de 15 mooiste routes
Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt

Boek nu

€ 12,50 per dag

De kickbike is de step voor je actieve uitje. Met de grote voorband is deze step net iets anders!

Kickbike

Kickbiken is mateloos populair. Het is de perfecte combinatie van fun en sportief. Een leuk alternatief voor een wandeling. Door het grote voorwiel kun je flinke snelheden behalen. De kickbike is geschikt voor verharde ondergrond maar ook voor bospaden.

Huur en Aantallen

Een kickbike boek je eenvoudig online. Wij vehuren kickbikes per stuk en kunnen ze ook bezorgen bij jouw accommodatie. Speciaal voor kinderen hebben wij ook kleine kickbikes. Wij kunnen tot 100 kickbikes op locatie leveren.

Fiets laten bezorgen

Wij bezorgen fietsen in heel Nederland en Duitsland. Dus of je nu wilt mountainbiken in Holten of je hebt e-bikes nodig in Munster wij leveren ze op jullie locatie. Als je fietsen vandaag voor 12 uur besteld worden ze morgen geleverd.

Meer over Fiets laten bezorgen

Routes vanaf Actief Twente

Wij zijn expert in het maken van prachtige routes. Voor al onze voertuigen maken wij de routes zelf. Omdat wij echte tukkers zijn kennen wij de mooie plekken. Bekijk hier alle route mogelijkheden. Bij de routes wordt rekening gehouden met pauze tijd.

Telefoonhouder

Maak je gebruik van routes op je mobiel? Boek bij je fiets een telefoonhouder waarmee je je telefoon snel en simpel bevestigd op het stuur. De telefoonhouder is elastisch en werkt met elke telefoon. De houder mag je na gebruik houden en kun je gebruiken op je eigen fiets.

Universele telefoonhouder € 6,50

 

Ervaringen van bezoekers

Actief Genieten

Lekker actief op de kickbike (zonder E!) genieten van wat Denekamp en omstreken te bieden heeft. In natuur, cultuur en… + lees meer

- Harmen Kastenberg uit Rijssen
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Huur eenvoudig een fiets voor een dag of kies voor meerdaagse verhuur. Hoe langer je de fiets huurt hoe gunstiger de prijs. Bekijk hier de tarieven. Bijzonderheden:
Stuur ons een bericht via WhatsApp