Openingstijden: elke dag van 9:00 to 19:00.

Toerfiets 7 versnellingen

Verhuur inclusief:
  • Nieuwe Gazelle fiets
  • 7 versnellingen
  • Pech-onderweg-service

Anna uit Leidschendam (De Lutte)

Wat een mooie service. Makkelijk om via de website onze benodigde 5 fietsen te reserveren. Op tijd gebracht en waarschijnlijk op tijd weer opgehaald (wij waren al weg). Heel fijn. Bedankt!
+ Lees meer

Esther van Alphen uit Tilburg

Fiets werd op tijd bezorgd; gedurende onze vakantie van 14 dagen dagelijks gebruik van gemaakt. Prima fiets, prima service, niets op aan te merken.
+ Lees meer

Marieken en Eric uit Delft

Soepele reservering, prettig en klantvriendelijk personeel. Prima fietsen die keurig conform afspraak zijn bezorgd. Prima!
+ Lees meer

Wim Hekman uit *

Wij hadden twee fietsen gehuurd voor happen en trappen. Deze fietsen zijn op locatie gebracht en ook weer gehaald. Zelfs de avond daar voor werd nog gebeld om te checken, waar en hoe laat. Alles mooi op tijd en voor ons verder geen zorgen.
+ Lees meer

Wendy uit Gemert

Eén dag vooraf via website reservering gedaan, en zonder enig probleem keurig twee fietsen op vakantie-adres geleverd en weer opgehaald. Prima fietsen, ook de bakfiets voor een baby en een peuter. Superservice voor hele redelijke prijs!
+ Lees meer

Yvonne uit haarlem

Alles per mail geregeld. Prima contact. Fiets is gehaald en gebracht bij de afgesproken locatie. Top service!
+ Lees meer

M.C. den Heijer uit Benthuizen

We waren aangenaam verrast, dat de fietsen al de avond van tevoren bezorgd werden. De aflevering door uw medewerker werd door ons als echt klantvriendelijke ervaren. Dankzij dit hebben we dezelfde avond nog even een mooi tochtje kunnen fietsen! De prijs viel iets tegen omdat het minimum huurtarief incl. bezorgen €25,00 is. Maar met het oog op de snelle aflevering nemen we dit helemaal voor lief. Betaling via iDeal is super goed geregeld.
+ Lees meer

Siebrig Schokker uit Joure

De fietsen werden op vakantieadres gebracht en ook weer opgehaald. Heel gemoedelijk allemaal. Een aanrader!
+ Lees meer

B. van Houten uit Papendrecht

+ Lees meer

Monique Vermeulen uit Breda

De fietsen waren goed verzorgd en fietste heerlijk. Ook de extra fietstassen waren ideaal voor onderweg. Het is ook fijn dat je vooraf kunt betalen en dat de fietsen afgeleverd en opgehaald worden bij het hotel. Ze stonden er al bij aankomst en konden direct gebruikt worden
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig
Stuur ons een bericht via WhatsApp