Vouwfiets

Highlights

  • Zeer compact
  • Makkelijk mee te nemen
  • Lichtgewicht
  • 7 versnellingen
  • Vandaag voor 12 uur besteld morgen bezorgd
  • Fietsen ophalen en terugbrengen wanneer het jou uitkomt

Boek nu vanaf

€ 12,50 per dag

De vouwfiets is de ideale oplossing voor je vakantie. Makkelijk hanteerbaar en fietst perfect!

Bert-Jan Boessenkool uit Oldenzaal

We hebben een leuke dag gehad. Een vouwfiets hadden we gehuurd omdat we er mogelijk zelf 1 willen aanschaffen maar ons nog afvroegen of je op een fiets met 20” wielen en minimaal 6 versnellingen ook wel een mooie lange dagtocht kan maken. De ervaring die we nu opgedaan hebben op een vouwfiets is goed. We zijn er van overtuigd dat een vouwfiets voor ons een aanvulling kan zijn i.c.m. onze hobby geocaching. Jullie heel erg bedankt en ook voor jullie flexibiliteit om op het laatste moment de datum van zondag naar zaterdag te kunnen verplaatsen.
+ Lees meer

Barbara van Essen uit Amsterdam

Bedankt voor de goede service en het bezorgen van de fietsen bij ons hotel. Jullie nieuwe fietsen fietsen fijn. Wij hebben genoten van ons bezoek in Twente. De volgende keer zullen we zeker bij jullie fietsen huren. Barbara van Essen
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Je kunt deze verhuur direct boeken of een optie nemen via onze website. We sturen je dan een kostenloze optie die 7 dagen geldig is. Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een e-mail sturen of bellen via 0541 – 29 98 21.

Boek direct Reactie binnen 1 werkdag Beschikbaarheid checken Vrijblijvend en 7 dagen geldig
Stuur ons een bericht via WhatsApp