Racefiets Cannondale CAAD12 2019

Racefiets Cannondale CAAD12 2019

Op zoek naar een mooie en goede racefiets? Kijk dan eens naar de Cannondale racefiets Caad12. Dit is de opvolger van de Caad10. Deze sportieve race bike is nog lichter en soepeler. Hij stuurt direct en je blijft heel goed contact houden met de weg. Hierdoor heb je een groot gevoel van controle en dat fiets natuurlijk altijd fijn. Ook de voorvork is vernieuwd en bij het klimmen merk je dat meteen. Als je namelijk gaat staan, dan gaat de fiets soepel van links naar rechts.

Als je begint met buitensporten dan kun je kiezen tussen een racefiets of een mountainbike. Voor welke kies jij? Een vraag die dan gesteld kan worden is:

Wil je graag beginnen met fietsen, maar je weet niet of je een mountainbike of racefiets moet kiezen? Tja die keuze is totaal aan jou! Misschien kan dit je een beetje helpen. Wil je graag kilometers maken en houd je van snelheid? Dan is de keuze voor een racefiets waarschijnlijk de beste. Je fiets op verharde wegen en snelheid en de kilometers komen dan vanzelf. Maar ben jij meer een type voor hobbelige wegen, eventueel modder en natuur? Dan kijk eens bij onze mountainbike modellen! Wij hebben mooie 2de hands modellen in de verkoop.

V-brake (velgrem)

De velgrem, ook wel V-brake genoemd, maakt tijdens het remmen gebruik van kunststo,0f blokjes die tegen de velg worden aangedrukt. Deze remmen bevinden zich zowel aan het voor- en achterwiel van de fiets en zorgen zo voor krachtig remeffect. Velgremmen staan bekend om hun korte remweg.

Nieuwprijs 1399,-

Onze Prijs 725,-

Deze racefiets hebben wij een aantal seizoenen in de verhuur en is goed onderhouden in eigen beheer. Wil je weten welke racefietsen, gravelbikes of mountainbikes wij nog meer in de verkoop hebben, klik dan op de link voor onze overige modellen en andere voertuigen.

Cannondale racefiets Caad12

Bouwjaar: 2019
Merk: Cannondale Caad12
Kleur: Rood
Framemaat: 56-58
Conditie: Gebruikt

Specificaties Cannondale racefiets Caad12

Versnellingen: 2 x 11
Type versnellingen: Shimano 105
Rem systeem: V-brake

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 725 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Racefiets Cannondale CAAD12 2019? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp