Scooter Sym Fiddle 2 2013

Scooter Sym Fiddle 2 2013

Wil je een scooter kopen? Dat kan! Wij hebben scooters van het merk Sym fiddle 2. De Sym Fiddle 2 is de ideale snorscooter voor jong en oud.

Deze scooter is een combinatie van een oudere stijlvolle look maar dan met de techniek en elektronica van nu. De Sym Fiddle 2 scooter maakt gebruik van een zeer zuinige 4 takt motor waardoor je erg lang plezier kunt hebben met een volle tank. De actieradius kan wel zo’n 180 kilometer zijn en sommige modellen zelfs 250 km. Verder heeft de Sym Fiddle 2 heeft een breed, comfortabel zadel met daaronder een grote hoeveelheid aan opbergruimte. De scooter lijkt een beetje stug, maar schijn bedriegt. Hij is enorm wendbaar en dat komt het rijplezier absoluut ten goede.

Sym

Het merk Sym bestaat al bijna meer dan 60 jaar. Jaarlijks worden er meer dan 500.000 voertuigen gemaakt en dat maakt dat Sym één van de grootste fabrikanten uit de tweewielerindustrie. Ze voldoen aan de Iso norm en ze zijn in staat om constant voertuigen te leveren van een hoogwaardige kwaliteit. Ben je dus op zoek naar een leuke 2de hands scooter, dan is de Sym Fiddle 2 zeker een goede aankoop!

Nieuwprijs 2000,-

Onze prijs 400,-

De scooter Sym Fiddle 2 is een ex-rental en altijd goed onderhouden in eigen beheer.  Ben je op zoek naar een nieuwer model scooter, klik dan eens op de link voor onze overige modellen Sym Fiddle 2!

Scooter Sym Fiddle 2

Merk: Sym
Model: Fiddle 2
Bouwjaar: 2013
Kleur: Midnight blue
Conditie: Gebruikt

Specificaties

Uitvoering: 25 km/uur
Motor: 4 takt
Brandstoftank: 5,5 liter
Rem systeem: Voorrem = schijfrem, achterrem = trommelrem
Km stand: wordt nog gebruikt
Overige: kan geleverd worden met windscherm (meerkosten 100,-)

Overige informatie scooter kopen

Leveringsvoorwaarden

Waarom deze scooter kopen bij Actief Twente:

  • Is inclusief rijklaar maken
  • Snel en voordelig bezorgd door heel Nederland
  • 3 maanden garantie
  • Goed onderhouden

€ 400 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Scooter Sym Fiddle 2 2013? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp