Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Vrijgezellenfeest voor haar

De leukste vrijgezellenuitjes voor dames!

Vrijgezellenfeest Vrouwen

High Tea & Italiaanse scootertour

Een huisgemaakte High tea met daarna een Italiaanse scootertour door de mooie omgeving van Twente! Mmmm... dat wordt smullen!

Check het arrangement

Chopper & Food

Heb jij hem al geprobeerd? De Chopper is de nieuwe rage in Twente! Combineer het met heerlijke pizza's of een BBQ.

Check het arrangement

Chill & Grill

Toeren met de scooter door het mooie Twentse landschap en na afloop een heerlijke BBQ op ons terras of op de veranda. Gegarandeerd een succesformule!

Check het arrangement

Gastvrij Twente

Per fiets (verschillende types mogelijk!) op pad met onderweg lekker eten bij 3 verschillende restaurants. Een 3-gangen diner op wielen!

Check het arrangement

GPS tocht & Pizza

Strijd in groepen tegen elkaar tijdens een spannende GPS tocht. Weet jullie groepje als eerste de juiste route te ontcijferen? Als afsluiting onbeperkt heerlijke versgebakken pizza's!

Check het arrangement

Loopfiets & BBQ

Heb jij de loopfiets al geprobeerd? Deze unieke fiets met loopband zorgt voor hilariteit en fun. En... voor iedereen geschikt! De BBQ als afsluiting maakt het uitje compleet.

Check het arrangement

Italiaanse pizza op de scooter

Scooter rijden en Italiaanse pizza eten tegelijk gaat natuurlijk niet. We weten wel hoe we een leuke activiteit aan moeten bieden en stiekem bint wie Tukkers ook wa gek op een goejn’ pizza, dus dat zijn we gaan combineren!

Check het arrangement

High Wine & Scooter

Ben jij een echte wijnliefhebber? Hou je ook nog eens van scooters? Dan is dit Scootertocht & High Wine arrangement 100% gegarandeerd geweldig voor jou!

Check het arrangement

Proeverij Twente

Ervaar 3 verschillende restaurants op één dag. Op een stijlvolle Italiaanse scooter toer je van proeverij naar proeverij. Elke proeverij staat garant voor een culinaire verrassing waarbij alle zintuigen worden geprikkeld!

Check het arrangement

Bekijk alle vrijgezellenfeest ideeën voor vrouwen!

Heb je hierboven nog geen keuze kunnen maken? Check dan hier alle vrijgezellenfeest ideeën voor mannen, keuze genoeg!!

Bekijk alle ideeën