Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Wat gebeurt er met mijn boeking of aanbetaling door de corona maatregelen?

Heb je een boeking bij ons staan?

Het is erg vervelend dat jullie uitje op de geplande datum niet door kan gaan. Dit is voor zowel voor jullie en ook voor ons overmacht. Annuleringskosten worden niet berekend en we hopen van harte jullie op een later moment alsnog te mogen ontvangen. Onze voorkeur gaat er naar uit om nu alvast een datum later dit jaar (na 1 juni) met jullie te plannen. Dus heb je al een mogelijke alternatieve datum, laat het ons weten!

Heb je al een aanbetaling gedaan?

Heb je al aanbetaald? Geen geld terug; aanbetaling=tegoed voor nieuw uitje.

Het is erg vervelend dat jullie uitje op de geplande datum niet door kan gaan. Dit is voor zowel voor jullie als ook voor ons overmacht. Het is een uitzonderlijke situatie voor iedereen. We geven geen geld terug, maar jullie aanbetaalde bedrag blijft nu als een tegoed voor jullie staan. We geven jullie hiervoor 12 maanden de tijd om een nieuwe datum te plannen.

Wij zijn hierin niet het enige bedrijf die dit standpunt inneemt, veel bedrijven in de reis- en recreatiewereld wijken hiermee noodgedwongen af van de standaard voorwaarden. Zonder deze afwijkende voorwaarden is voortgang van veel bedrijven niet gewaarborgd, zie bijvoorbeeld ook Corendon

Verplaats je boeking naar juni en krijg iets extra!

Help jij ons seizoen vanaf juni te laten starten? Voor boekingen die nu niet doorgaan maar verplaatst worden naar de maand juni 2020 geven we iets extra! We verwennen jullie hele gezelschap bij ontvangst met koffie/thee en een lekkernij op onze kosten!! We geven jullie daarbij een extra garantie waarbij je je definitieve boeking tot 10 dagen voorafgaand aan je uitje nog kosteloos kan annuleren*.

Tot slot

Wij – Team Actief Twente – staan in de startblokken klaar voor een mooi seizoen vol met leuke uitjes. Helaas is dit geheel stil komen te liggen, een zware klap voor ons als seizoensbedrijf. We hopen dat wij op 1 juni de draad weer kunnen oppakken en jullie alsnog als gast te mogen ontvangen. Indien jullie ons willen helpen, dan kan dat maar op één manier: door jullie uitje te verzetten naar een datum later dit jaar. Daar maak je ons ontzettend blij mee. Hiermee helpen jullie ons team van 10 vaste krachten en vele oproepkrachten, van werk en inkomen te kunnen blijven voorzien. 

*We passen onze algemene voorwaarden aan:

  • Kosteloos annuleren tot 10 dagen voor de datum van het evenement, mits het evenement wordt verplaatst.
  • We rekenen alleen de daadwerkelijk gemaakte kosten als je binnen 10 dagen voor de datum van het evenement annuleert, mits het evenement wordt verplaatst. 
  • Verplaatsing dient binnen 12 maanden plaats te vinden. 
  • Deze aanpassing van de Algemene Voorwaarden geldt alleen voor onze eigen producten en kosten. 
  • We maken ook afspraken met onze leveranciers en partners voor kosten die zij in rekening brengen. Wij proberen deze tot een minimum te beperken. 

NB: Mocht het sociale leven in het meest gunstige geval (en laten we het met z’n allen hopen) al voor 1 juni weer op gang mogen komen? Neem dan contact met ons op en plan je uitje snel! Momenteel zijn we alleen open voor de verhuur van voertuigen voor tweetallen en gezinnen, maar zodra de regering groen licht geeft, zijn we weer volledig open! Jullie geannuleerde boeking kan dan in een paar tellen weer geactiveerd worden.

Voor nu, blijf gezond en zorg goed voor elkaar en jezelf.

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp