Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Winter- en binnenactiviteiten

Ontdek onze tochten en binnenactiviteiten

Wij zitten niet stil tijdens de koudere dagen…


 Wij bieden veel meer aan dan onze voertuigen. Bekijk al onze mogelijkheden voor een feestavond, onze unieke locatie zal al je gasten verrassen. Of al eens gedacht aan een workshop graffiti, cocktails maken of een mini playbackshow?

De Smokkeltocht

Durf jij het aan? De smokkeltocht is een mysterieuze, spannende en avontuurlijke wandeltocht. Jullie gaan in groepen op pad met de opdracht om zoveel mogelijk smokkelwaar weer in te leveren. Onderweg bevinden zich douaniers, dus het is een hele uitdaging om deze taak te vervullen.

Bekijk het arrangement

Wie is de mol?

Wie is de Mol is een arrangement waarbij jullie als kandidaat moeten ontrafelen wie de mol is, winnen jullie alle hints of saboteert de Mol het spel zo goed dat alles mis gaat? Schrijf alles goed op in je molboekje want deze kan nog wel eens goed van pas komen.

Bekijk het arrangement

Herfst- en wintertochten

Ben jij tijdens de koudere dagen op zoek naar een leuk uitje met een voertuig? Bekijk dan eens onze tochten speciaal voor de donkere maanden van het jaar!

Bekijk alle tochten

Feestavonden

Al eens gedacht aan een Back to the 80’s party? Wij houden wel van een stukje nostalgie en zijn zeker in voor een feest bij ons op locatie. Trek je dansschoenen aan en verras vrienden, familie of collega’s meteen feestavond in thema bij Actief Twente.

Bekijk alle feestavonden

Workshops

Actief Twente biedt diverse workshops aan in Twente. Al eens gedacht aan de BBQ master Workshop of een cocktail workshop? Eerst op pad met een voertuig om vervolgens aan te schuiven bij een van onze vele workshops.

Bekijk alle workshops