Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Bekijk al onze najaars arrangementen

Wij zitten niet stil in het najaar!

Winterse Smokkeltocht

Durf jij het aan? De smokkeltocht is een mysterieuze, spannende en avontuurlijke wandeltocht. Jullie gaan in groepen op pad met de opdracht om zoveel mogelijk smokkelwaar weer in te leveren. Onderweg bevinden zich douaniers, dus het is een hele uitdaging om deze taak te vervullen.

Meer informatie

Kickbike en QR speurtocht

Wij hebben QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond. Je ontvangt een speciaal roadbook, hierin staan de QR-hotspots aangegeven. Volg de aanwijzingen in het roadbook en vind de QR-codes, hiermee kunnen punten verdiend worden.

Meer informatie

Binnenactiviteiten

We zijn op dit moment flink bezig met het ontwikkelen van nieuwe binnenactiviteiten voor in de herfst en winter. Hou deze pagina goed in de gaten want wat hebben we leuke plannen!

Meer informatie

Mountainbike clinic

Heb jij altijd al je mountainbike techniek willen verbeteren? Of lijkt het je gewoon leuk om samen met een gids op pad te gaan met een uitdagende route, waarbij behendigheid, houding en controle voorop staat? Boek dan onze mountainbike clinic!

Meer informatie

Herfst en wintertochten

Ben jij voor dit najaar of voor de winter op zoek naar een leuk uitje met een voertuig? Bekijk dan eens onze wintertochten speciaal voor de donkere maanden van het jaar!

Bekijk de arrangementen

Feestavonden

Al eens gedacht aan een Back to the 80’s party? Wij houden wel van een stukje nostalgie en zijn zeker in voor een feest bij ons op locatie. Trek je dansschoenen aan en verras vrienden, familie of collega’s meteen feestavond in thema bij Actief Twente.

Meer informatie

Sportief

Een mountainbike clinic, kano varen, solex rijden & abseilen... we hebben een divers aanbod van activiteiten die je in het zweet werken.

Meer informatie

Workshops

Actief Twente biedt diverse workshops aan in Twente. Al eens gedacht aan de BBQ master Workshop of een cocktail workshop? Eerst op pad met een voertuig om vervolgens aan te schuiven bij een van onze vele workshops.

Meer informatie

Eten en Drinken

Het avonden worden korter en de temperatuur daalt, dat betekend gezellig binnen samen eten en drinken. Stevige maaltijden zoals stamppot of een winter BBQ, wij denken graag mee in het seizoen. Bekijk hieronder al onze arrangementen met eten en drinken.

Meer informatie

Kerstborrel

Op zoek naar een locatie voor jullie Kerstborrel? Gevonden!! Lees snel meer over onze Kerst & Eindejaarsborrels

Meer informatie

Kerstboom verkoop

Vanaf eind november zijn ze weer te koop bij ons: KERSTBOMEN!

Meer informatie

Kerstpakket cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Geef dan een Cadeaubon van Actief Twente, want een ervaring cadeau geven is onvergetelijk!

Meer informatie