Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Winterarrangementen

Actief Twente is het hele jaar door geopend, dus ook in de winter mét passende winterarrangementen! Want juiste de donkere dagen en de lage temperaturen geven een compleet andere sfeer en beleving aan een uitje. Een winteractiviteit bij ons is uniek in zijn soort! Kom toeren met de solex met onze solex wintertocht, of ga op pad met de elektrische loopfiets en sluit af met een lekker winterse maaltijd. Ben je voor jullie uitje opzoek naar een activiteit die binnen plaats vindt? Ook dat is mogelijk bij Actief Twente!

Actief Twente

We bieden een breed scala aan winter arrangementen die bijzonder geschikt zijn voor de donkere en koude dagen. Met programma’s voor zowel binnen als buiten. Want dat het buiten koud is, betekent natuurlijk niet dat je niks meer kan doen. Er is juist zóveel te doen. Wat jullie ook gaan doen, het vindt allemaal plaats in de natuur van Twente of op onze eigen locatie Actief Twente in Beuningen. Kom daarom een kijkje nemen bij onze winterarrangementen!

Perfect teamuitje: Winterse GPS tocht en onbeperkt Pizza

Fabio's pizza'sDe GPS tocht is spannend en vraagt om teamwork want een goed antwoord levert je de volgende aanwijzing op. Welk team weet de tocht als eerste te volbrengen mét de juiste antwoorden?

Check het arrangement

Winteractiviteit: Loopfiets wintertocht

Een activiteit die je bezighoudt en je lekker ook warm houdt, dat is een loopfiets wintertocht. Bij een winterse activiteit hoort ook een winters diner, daarom hebben wij een lekkere stamppot maaltijd als diner!

Check het arrangement

Lekker toeren: Solex Wintertocht

WinterarrangementJullie krijgen een uitleg over hoe de solex werkt en daarna gaan jullie de route rijden. Sluit de tocht na afloop af in stijl met een lekkere winterse stamppot maaltijd!

Check het arrangement

Wie is de Mol?

Een spannende tocht voor groepen die van uitdagingen houden. Werk in teams en kom erachter wie de Mol is. Durf jij het aan?

Check het arrangement

Winterse smokkeltocht

Vroeger werd er in het grensgebied al veel gesmokkeld; sigaretten, alcohol tot boter en kaas. Deze avond gaan jullie die oude tijden even herbeleven! Wie smokkelt de meeste handelswaren? En komen jullie zonder problemen langs de douane?

Check het arrangement

Pizzaworkshop

PizzaworkshopHeb jij al eens je eigen Italiaanse pizza gemaakt? Dat kan nu met ons nieuw winter arrangement. Ben jij benieuwd? Lees dan gauw verder!

Check het arrangement

Pubquiz

Pubquiz bij Actief Twente! Heb jij al eens de pubquiz gespeeld? Super gezellig en grappig. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder!

Check het arrangement

Geocaching in de winter

Ooit gegeocached en gekickbiket tegelijkertijd? Nu is je kans met ons nieuw winter arrangement. Leuk voor grote groepen maar ook voor kleine groepen. Kom en probeer geocaching uit!

Check het arrangement