Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Herfst & Wintertochten

Herfst & Wintertochten

Actief Twente is het hele jaar door geopend, dus ook in de winter mét passende winterarrangementen! Want juiste de donkere dagen en de lage temperaturen geven een compleet andere sfeer en beleving aan een uitje. Een winteractiviteit bij ons is uniek in zijn soort! Kom toeren met de solex met onze solex wintertocht, of ga op pad met de elektrische loopfiets en sluit af met een lekker winterse maaltijd. Ben je voor jullie uitje opzoek naar een activiteit die binnen plaats vindt? Ook dat is mogelijk bij Actief Twente!

Solex wintertocht

Een ouderwetse solex, een leren jas met pothelm inclusief een route en mogelijkheden tot pauzestops onderweg. Na afloop een lekkere stamppot maaltijd. Wanneer mogen we jullie ontvangen?

Boek direct

Loopfiets wintertocht

Een activiteit die je bezighoudt en je lekker ook warm houdt, dat is een loopfiets wintertocht. Bij een winterse activiteit hoort ook een winters diner, daarom hebben wij een lekkere stamppot maaltijd als diner!

Boek direct

Kickbike & QR speurtocht

Ga op pad met de kickbike op zoek naar de goed verstopte QR codes. Zowel individueel als ook met een groep in competitieverband te doen!

Boek direct