Onze mindervalidefietsen

Mindervalide fietsen

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om te fietsen...

daarom hebben wij een assortiment mindervalide fietsen samengesteld! De gehandicapten fietsen geven de benodigde stevigheid en comfort. De fietsen hebben allemaal elektrische ondersteuning, wat het fietsen nog prettiger maakt. Daarbij is de actieradius per fiets ongeveer 45 kilometer met 1 accu. Klik hieronder op een van onze fietsen voor de uitgebreide uitleg, de specificaties en de prijzen.

Welk type past bij jou?

Duofiets

Duofiets

Met z'n tweeën naast elkaar

De elektrische duofiets maakt het mogelijk om, ondanks beperkingen, mobiel te zijn en fietsplezier te hebben. Bij de elektrische duofiets zitten de begeleider en passagier naast elkaar. Daarbij is de op- en afstap makkelijk door de draaibare stoelen, waardoor de duofiets uitermate geschikt is voor mensen met evenwichtsproblemen.

Rolstoelfiets

Rolstoelfiets

In je eigen rolstoel mee op de fiets

De elektrische rolstoeltransportfiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. Zonder tilhulp of veel krachtinspanning wordt de bijrijder op het plateau van de fiets gereden en kan er een mooie tocht gemaakt worden!

Driewielfiets

Driewielfiets

Zelf op pad

Een zitdriewielfiets voor volwassenen fietst heel eenvoudig, ook als je nog nooit op een driewielfiets hebt gefietst. De driewieler heeft een comfortabele zitting met verstelbare rugsteun, is enorm wendbaar en heeft een kleine draaicirkel.

Mindervalidefietsen bezorgen in NL

Je kunt de fiets vanuit onze locatie huren, maar wij kunnen de fietsen ook bezorgen op elke locatie in Nederland. Reserveer eenvoudig online:

Fiets reserveren

 

Stuur ons een bericht via WhatsApp