Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Onze mindervalidefietsen

Mindervalide fietsen

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om te fietsen…


Doormiddel van een exclusieve samenwerking met HUKA Oldenzaal, producent van mindervalide fietsen, hebben wij een assortiment mindervalide fietsen samengesteld. De gehandicapten fietsen geven de benodigde stevigheid en comfort. De fietsen hebben allemaal elektrische ondersteuning, wat het fietsen nog prettiger maakt. Daarbij is de actieradius per fiets ongeveer 25 kilometer met 1 accu. Wil je verder fietsen dan kun je een extra accu bijboeken. Klik hieronder op een van onze fietsen voor de uitgebreide uitleg, de specificaties en de prijzen.

Duofiets

De HUKA Orthros elektrische duofiets maakt het mogelijk om, ondanks beperkingen, mobiel te zijn en fietsplezier te hebben. Bij de elektrische duofiets Orthros van HUKA zitten de begeleider en passagier naast elkaar. Daarbij is de op- en afstap makkelijk door de draaibare stoelen, waardoor de duofiets uitermate geschikt is voor mensen met evenwichtsproblemen.

Bekijk de duofiets

Rolstoelfiets

De HUKA elektrische rolstoelfiets is een unieke combinatie van een robuuste fiets met een stabiele comfortabele rolstoel. De fiets en de rolstoel kunnen heel eenvoudig van elkaar losgekoppeld worden. Hierdoor beschik je over een volledige rolstoel waarmee je bijvoorbeeld het terras op kunt, of te voet verder kunt gaan.

Bekijk de rolstoelfiets

Mindervalidefietsen Bezorgen in NL

Je kunt de fiets vanuit onze locatie huren, maar wij kunnen de fietsen ook bezorgen op elke locatie in Nederland.

Stuur ons een bericht via WhatsApp