Actief Twente cadeaubon

vandaag op de post!
elke waarde verkrijgbaar
mooie verpakking
origineel cadeau
onbeperkt geldig

Boek nu

Vanaf elk bedrag

Een ervaring cadeau krijgen, wie wil dat nou niet? Een ervaring geeft namelijk een blijvende herinnering! Wie ga jij blij maken met zo'n origineel cadeau?!

Met een Actief Twente cadeaubon geef je een ervaring cadeau!

Wil jij je partner / ouders / broer / zus / vriend / collega of misschien wel je buren verrassen met een écht origineel cadeau? Geef dan een cadeaubon van Actief Twente! Want een ervaring cadeau krijgen, wie wil dat nou niet? Een ervaring geeft namelijk een blijvende herinnering!

De Actief Twente cadeaubon is voor iedereen leuk. Voor de echte natuurfreak of voor een echte liefhebber van bijvoorbeeld de E-Chopper. Wij bieden bij onze arrangementen altijd een groot assortiment routes, die door de prachtige natuur van Twente gaan. De cadeaubon kan worden gegeven met een bedrag naar keuze, maar het is ook mogelijk om een arrangement te geven. Denk hierbij aan een loopfietstocht van 2 uur of een Chopperrit inclusief koffie/thee en krentenwegge. Alles is mogelijk!

Na het geven mag de gelukkige ontvanger gaan kiezen waarvoor hij/zij de bon gaat inwisselen. De cadeaubon kan 7 dagen per week tussen 9.00 en 21.00 uur worden ingewisseld voor een van de vele soorten voertuigen van Actief Twente. Leuk om te geven maar nóg leuker om te krijgen!

De bon kan op onze locatie Actief Twente in Beuningen afgehaald worden of we sturen hem naar je op. Vandaag besteld = vandaag op de post! Bestel je bon eenvoudig hieronder en geef een belevenis cadeau!

Ervaringen van bezoekers

Goede service en leuke mensen. 😊👍

Al jaren huur ik een toerfiets bij Actief Twente, compleet met tassen voor en achter en een stuurtas. 👜🚲 Elke… + lees meer

- Chris uit Friesland
Lees meer ervaringen

Boeken en meer informatie

*Vul het aantal bonnen van de gewenste waarde in en vul bij verzendkosten een 1 is (dit berekenen we eenmalig).

*Voor de keuze ‘verzenden’ zijn de velden adres, postcode en woonplaats verplicht.

*Voor de datum kies je de datum van het kopen van de bon (vandaag 😉 )

*Wil je graag een eigen gekozen bedrag? Of een arrangement op maat? Neem dan even telefonisch of per mail contact met ons op.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp