Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Met een Actief Twente cadeaubon geef je een ervaring cadeau!

cadeaubon

Wil jij je partner / ouders / broer / zus / vriend / collega of misschien wel je buren verrassen met een écht origineel cadeau? Geef dan een cadeaubon van Actief Twente! Want een ervaring cadeau krijgen, wie wil dat nou niet? Een ervaring geeft namelijk een blijvende herinnering!

De Actief Twente cadeaubon is voor iedereen leuk. Voor de echte natuurfreak of voor een echte liefhebber van bijvoorbeeld solexen. Wij bieden bij onze arrangementen altijd een groot assortiment routes, die door de prachtige natuur van Twente gaan. De cadeaubon kan worden gegeven met een bedrag naar keuze, maar het is ook mogelijk om een arrangement te geven. Denk hierbij aan een scootertocht van 2 uur of een solex-rit inclusief koffie/thee en krentenwegge. Alles is mogelijk!

Kijk voor al onze arrangementen en voertuigen eens op onze sites:

Na het geven mag de gelukkige ontvanger gaan kiezen waarvoor hij/zij de bon gaat inwisselen. De cadeaubon kan 7 dagen per week tussen 9.00 en 21.00 uur worden ingewisseld voor een solex-, scooter-, kano-, of fietstocht.  Leuk om te geven maar nóg leuker om te krijgen!

De bon kan op onze locatie Actief Twente in Beuningen afgehaald worden of we sturen hem gratis naar je op. Vandaag besteld = morgen in huis! Bestel je bon eenvoudig hieronder en geef een belevenis cadeau!

Suzanne uit Arnhem

Leuke dag gehad op de elektrische loopfiets. Ontvangst met koffie was vriendelijk, uitleg van de fiets duidelijk. Ook de Garmin was prima ingesteld en de route makkelijk te volgen. Al met al een geslaagde middag gehad met mijn moeder.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Voor de keuze ‘verzenden’ zijn de velden adres, postcode en woonplaats verplicht.