Chopper rijden op locatie

Highlights

  • E-Chopper (2 uur of 3 uur)
  • WA-verzekering
  • Bezorgd op jullie locatie

Boek nu vanaf

prijs op aanvraag

Katja uit Bemmel

Wij hebben een ontzettend leuke middag gehad. Goede uitleg en leuke ervaring.
+ Lees meer

Joost uit Hengelo

De aflevering is zeer correct gebeurd.Sympathieke bezorger en netjes met alle formulieren,die wenselijk zijn,om je optimaal te informeren.Top👍
+ Lees meer

Bouwbedrijf Ruiter uit Hellendoorn

Super! Het was top geregeld. Een echte aanrader!
+ Lees meer

Bart uit Enschede

Met 32 E-Chopper en Beach Cruiser rondje De Lutte gedaan. Gestart en geëindigd bij schenkerij Poort Bulten na een kop koffie. Achteraf een heerlijke bbq gehad. Kort weg op z’n Twents: onmeunig gezellig en onwies vuele schik gehad
+ Lees meer

Gerrit uit Daarle

Goed en netjes geregeld!
+ Lees meer

Johan uit Nederland

Net zoals een vorig uitje met Actief Twente hebben we het weer als positief ervaren. In de voorbereiding naar het personeelsfeest meerdere keren contact gehad via de mail of telefonisch en altijd vriendelijk met bruikbare adviezen. Op de dag zelf stonden alle E-Choppers ruim op tijd klaar, keurige uitleg/instructies en ook de route gemaakt door Actief Twente was prachtig. Kortom, graag tot een volgende keer!!!
+ Lees meer

Regina uit Lunteren

Wij, mijn schoonzus en ik hebben genoten van de tocht! Het is een hele mooie omgeving. Mijn schoonzus kreeg pech met de scooter . Jullie waren erg behulpzaam toen we belden en ook snel ter plaatse toen de scooter er mee op hield. Het is zeker een aanbeveling plaats om bij jullie iets te huren! En er zijn ook veel mogelijkheden!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Chopper & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Toer op je chopper door het mooie Twentse landschap. Halverwege je tocht stop je bij een bierbrouwerij voor een rondleiding. Leer hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. Na je rondleiding en toertocht ontvangen we je bij Actief voor een gezellige naborrel.

Boek nu

€ 61,75

Meer informatie
Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

Fiets & Rondleiding Othmar Bierbrouwerij

De fiets is gekozen. Je tocht naar Ootmarsum kan beginnen voor een rondleiding bij Othmar Bierbrouwerij. Tijdens de tour leer je hoe de verschillende ingrediënten en technieken worden gebruikt. En dit alles onder het genot van een heerlijk proefglaasje Othmar Pilsner.

Boek nu

Vanaf € 41,75 p.p.

Meer informatie
Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Build Your Burger & Voertuig Naar Keuze

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Boek nu

51,25

Meer informatie
Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Pizza DIY & Voertuig Naar Keuze

Fan van Italië? Dan is dit arrangement iets voor jou. Je gaat een leuke tocht maken op één van onze voertuigen. Kies je voor de echte Italiaanse scooter of toch iets anders. De keuze is aan jou. Na de tocht mag je zelf actief bezig gaan en leer je van een ervaren persoon hoe je je eigen pizza maakt.

Boek nu

53,-

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp