Greuner wordt ’t nig

Greuner wordt ’t nig

Ontvangst met slow food lunch
E-voertuig naar keuze
Rondleiding bij Erve Kuiper
Rondleiding bij Het Singraven
Heerlijke afsluiter: Pizza!

“Wauw, het teamuitje bij Actief Twente was echt super gezellig!’’ - dat is wat je als organisator van een teamuitje graag wil horen toch?

Luxe Lunchbuffet

Ontdek onze smakelijke lunchbuffet vol met heerlijke belegde broodjes, vers gemaakte soep en frisse salade. Geniet van een uitgebreide smaakervaring!”

Meer over Luxe Lunchbuffet

E-Voertuig naar keuze

De door jullie gekozen voertuigen staan klaar, nu kan de culturele dag beginnen! Jullie krijgen van ons een route mee die je op de Komoot app kan volgen. De route gaat door het greune Twentse landschap, jullie rijden langs twee ‘groene’ bedrijven waar jullie elk een rondleiding krijgen!

Rondleiding 'groene' streek-bedrijven!

Na het ontvangst toeren jullie naar De IJskuip hier worden jullie meegenomen door het bedrijf en de keuken (als je gelukt hebt zijn ze misschien wel ijs aan het maken!). Volgende stop: Het Singraven! Sinds 2021 hebben ze hier een energievijzel die ze gebruiken, hier ga je langs voor een uitleg en rondleiding over het Singraven!

Pizza Do It Yourself

Ook zo verliefd op Italië en al dat lekkere eten? Met Pizza Do It Yourself beleef je een stukje Italië dichtbij huis. Na uitleg over deeg rollen en kneden, welke toppings te gebruiken en hoe je de pizza bakt, ga jezelf aan de slag. Je kneedt de perfecte bodem, kiest je toppings en bakt de pizza in de steenoven. Is hij gaar dan snij je hem in punten en deelt de pizza met je gezelschap. Buon Appetito!

Meer over Pizza Do It Yourself

Upgrade je vervoer!

Wil je het uitje uniek maken? Bekijk dan eens onze Amerikaanse schoolbus, met deze bus halen wij jullie op vanaf je eigen locatie! Wij zorgen ervoor dat jullie worden opgehaald bij jullie locatie zodat het vervoer ook geregeld is. Na een dag vol activiteiten en drankjes😉 brengen wij jullie ook weer terug, zo hoef je geen BOB of taxi meer te regelen!

Wil je meer informatie over de bus, bekijk dan de pagina van de Amerikaanse Schoolbus.

Prijzen en voorwaarden

  • Vanaf 25 te boeken!

Boeken en meer informatie

Plaats hieronder je optie of boek online. Je optie is 7 dagen geldig.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp