7 dagen per week geopend

Leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Twente

De dag is bijna aangebroken, nog even een laatste feestje als vrijgezelle dame of heer. Wij van Actief Twente willen dit vrijgezellenfeest in Twente graag samen met jou/jullie speciaal maken.

Vrijgezellenfeest voor mannen

Als man zijnde wil je je goed laten zien, stoer kunnen doen en natuurlijk genieten van een van je laatste dagen als vrijgezel. Dit klinkt misschien erg deprimerend maar geloof ons, eenmaal getrouwd wil je nooit meer anders ;). Actief Twente biedt verschillende voertuigen aan voor het perfecte vrijgezellenfeest in Twente. Helaas moeten wij ons wel aan de regels houden en mag er dus geen drank genuttigd worden in combinatie met een scooter/solextocht. Je kunt er daarom voor kiezen om eerst een leuke tocht te maken op een solex/scooter en dan een bierproeverij bij Actief Twente te doen, of gewoon lekker relaxt een openbar voor een aantal uurtjes in combinatie met een barbecue. Naast de solex en scooter hebben we ook een groot assortiment aan verschillende fietsen. Naast de gewone fiets hebben we ook een barbecue bakfiets.

vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellenfeest voor vrouwen

Natuurlijk kunnen vrouwen ook stoer zijn, daarom hebben wij naast de bovengenoemde activiteiten ook activiteiten in combinatie met bijvoorbeeld een lekkere hightea, lunch of picknick. Dit kan allemaal gecombineerd worden met onze verschillende voertuigen.

vrijgezellenfeest in Twente

Al onze voertuigen zijn te combineren met verschillende activiteiten. Van boogschieten tot vissen alles is mogelijk. Kijk voor meer informatie op onze site: www.actieftwente.nl

Weet je al precies welk voertuig je wil besturen?
www.twentefiets.nl voor alle fietsen
www.twentescooter.nl voor onze scooters
www.twentesolex.nl voor de ouderwetse solexen
www.twentekano.nl voor de echte fanatiekelingen.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp