Pubquiz (op locatie)

Pubquiz (op locatie)

2 uur durende Pubquiz
Ervaren Quizmaster
Elke locatie mogelijk
Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Boek nu

vanaf € 8,- p.p.

Wil je een leuke activiteit en heb je een toffe locatie? Dan komen wij met de pubquiz on tour naar jou. Deze gezelligste kennisquiz van Nederland past in elke huiskamer, kantine of cafe. Wanneer komen we bij jou?

De Pubquiz

Is een kennisquiz die bestaat uit 6 verschillende rondes met gevarieerde actuele vragen zoals sport, aardrijkskunde, muziek en audio-fragmenten. Alles kan aan bod komen.

Voor deze quiz worden jullie verdeeld in teams van 4 of 5 personen waarin jullie strijden om eeuwige roem en een fantastische prijs. Tussen de verschillende rondes zijn er pauzemomenten voor een drankje.

Onze Quizmaster...

Is leuk, vlot, ervaren en bezorgt je een ontspannende avond in een geweldige ambiance. Hij laat alles vlekkeloos en eerlijk verlopen, want de inzet is hoog. Vals spelen gaat niet lukken, want hij heeft ogen voor en achter.

Wat is de inzet? De te gekke waardebon voor de enige echte choppertocht van Actief Twente! Dus laat je hersenen kraken en ga op jacht naar deze fantastische prijs. Want die wil je toch winnen?!

Pubquiz on tour

Wat is dat de pubquiz on Tour?  Dat wij naar jou komen! De locatie maakt niet uit, het enige dat we nodig hebben is stroom en een ruimte. Heb jij de perfecte locatie? Dan hebben wij de gezelligste pubquiz.

Bijzonderheden

De prijs is exclusief de voorrijkosten. Bereken hieronder de kosten met de handige calculator👇

Boeken

Wil je meer informatie over de pubquiz  of wil je een reservering plaatsen. Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp