Zakelijke uitjes

Teambuiling of een relatiedag? Wij helpen je voor een perfecte daginvulling van je gezelschap!

Bekijk alle zakelijke arrangementen

Zakelijk

Mag jij het personeelsfeest organiseren?

Eindelijk is het weer zover en kan er gepland worden voor een personeelsfeest. We laten de corona even achterwege en gaan ons verheugen op de feestjes die komen. Wat je ook zoekt, van teambuildingsactiviteiten tot fietsverhuur bij je accommodatie, bij Actief Twente is veel mogelijk!

Personeelsfeest

Personeelsfeest

Organiseer jij dit jaar het personeelsfeest in Twente? Actief Twente zorgt ervoor dat deze dag tot in de puntjes wordt verzorgt. Verschillende activiteiten maken de dag helemaal compleet.

Teambuilding

Teambuilding

Samenwerken aan een hecht team door middel van originele teambuilding activiteiten? Dat kan bij Actief Twente! Wij bieden diverse activiteiten aan. Kunnen jullie goed samenwerken?

Teamuitje

Teamuitje

Op zoek naar een uitje met je team? Wij hebben vele mogelijkheden! Denk eens aan een tocht op een voertuig met eten of een feestavond. Wij denken graag met je mee.

Heisessie

Heisessie

Ben je op zoek naar een leuke activiteit, maar wil je dit combineren met een vergadering, presentatie of brainstormsessie? Actief Twente beschikt over een eigen informele locatie die gebruikt kan worden als vergader-, presentatie- of brainstormruimte.

Meer info & boeken
Stuur ons een bericht via WhatsApp