Citytochten

Lijkt het jou leuk om op een scooter rond te toeren en een stad te ontdekken? Of wil je per loopfiets door een van de mooie steden? Dan hebben wij van Actief Twente de oplossing voor jou! Wij bieden compleet verzorgde citytochten door verschillende steden in Nederland. Het is het ideale dagje uit om samen te doen met je vrienden, familie of collega’s. Kies je stad, je voertuig en plan een datum, simpel toch? Alle citytochten zijn inclusief een route en al boekbaar vanaf 10 voertuigen of meer (op zaterdag vanaf minimaal 20 voertuigen). Staat de stad van jouw keuze er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 

Almelo

Almelo

De waterstad van Twente! Je kunt er heerlijk genieten van de prachtige gebouwen maar voor de natuurliefhebber is er ook genoeg te zien.

Apeldoorn

Apeldoorn

Paleis het Loo, de Apenheul, natuurpark Berg en Bos en er zijn nog zoveel meer mooie plekken te ontdekken in Apeldoorn.

Arnhem

Arnhem

De stad wordt doorkruist door de Rijn en is in het bezit van talloze prachtige parken. Genoeg te doen in Arnhem!

Bad Bentheim

Bad Bentheim

Duitsland in! Bekend van kasteel Bentheim en Bentheimer zandsteen. Kom tot rust in de natuur en geniet van het bos en de weidevelden.

Deventer

Deventer

Een stad vol historie! Deventer bezit over ruim 500 rijksmonumenten en vele prachtige natuurgebieden.

Emmen

Emmen

Het Veenpark, het grootste openluchtmuseum van Nederland of wat dacht je van de vele verschillende grote kunstwerken in Emmen? Kom Emmen ontdekken!

Enschede

Enschede

Een stad met een bruisend centrum en een rijke historie. Ontdek de oude markt met de Grote kerk en de Sint-Jacobus kerk of het gebied Roombeek, dé voorbeeldwijk van stedelijk bouwen.

Giethoorn

Giethoorn

Ook wel Hollands-Venetië genoemd door de prachtige bruggen, kanalen en punters. In Giethoorn is er veel te bekijken. Ga op ontdekking!

Hengelo

Hengelo

Bekijk het karakteristieke Tuindorp wat ooit gebouwd is voor de sterk groeiende industrie in Hengelo of ga langs de gezellige binnenstad vol café's en restaurants.

Kampen

Kampen

Kampen heeft een prachtig stadspark en heeft een historische binnenstad met drie prachtige stadspoorten. In Kampen zul je het gevoel krijgen dat je weer in de Middeleeuwen bent.

Ootmarsum

Ootmarsum

Ootmarsum staat bekend om zijn kunst en authentieke Twentse cultuur. Het is een stad vol karakter met een prachtige natuur.

Rijssen

Rijssen

Rijssen heeft een rijke en ondernemende historie. Bekijk de markante Pelmolen Ter Horst, een van de mooiste gerestaureerde molens die je moet zien of bekijk de Canadese begraafplaats in het buurtdorp Holten.

Zwolle

Zwolle

Zwolle een Hanzestad en studentenstad vol dynamiek en historisch aan de Ijssel. Je kunt er ronddwalen in de rijke geschiedenis en neem een kijkje in de mooiste boekenwinkel van Nederland.

Stad van jouw keuze

Stad van jouw keuze

Staat de stad van jouw keuze er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een bericht via WhatsApp