Citytocht door Apeldoorn

Citytocht door Apeldoorn

Bezorgen/ophalen in Apeldoorn bij het Stationsplein (ter hoogte van de fietsenstalling station noordzijde)
Citytocht (2 uur / 3 uur / 4 uur)
Route door en rondom Apeldoorn
WA-verzekering
Travelbag voor onderweg

Boek nu

Vanaf € 45,-

Wat kun je allemaal doen in Apeldoorn?

De meeste mensen zullen bij Apeldoorn denken aan de Apenheul, maar deze prachtige stad heeft nog zoveel andere mooie plekken die je kunt ontdekken!  Zo is er het Paleis het Loo, de Koninginnenkerk en natuurpark Berg en Bos.

Het meest opvallende aan Apeldoorn is alle natuur die je ziet! De stad telt maar liefst negen (!) parken. Mocht je op zoek zijn naar een beetje cultuur of natuur, kun je het Nationale park de Hoge Veluwe natuurlijk niet overslaan. 🙂

 

 

 

Hoe zal de tocht verlopen?

Voorafgaand van de tocht bepaal je hoelang je op stap wil, wij bieden namelijk tochten van 2-, 3- of zelfs 4-uur aan! Op de dag van de tocht zul je beginnen op het Stationsplein (ter hoogte van de fietsenstalling station noordzijde), Apeldoorn. Hier is een medewerker van Actief Twente aanwezig om je uitleg te geven over de voertuigen, zodat jij veilig op stap kan. Na de uitleg ontvang je de route en een travelbag gevuld met lekkers en kun je op stap. Tijdens de tocht mag je zelf een plekje zoeken voor een stop zodat je kun genieten van de inhoud van je travelbag. Na deze pauze toer je nog even lekker verder en eindig je uiteindelijk weer op het Stationsplein van Apeldoorn.

Kies je voertuig!

De citytochten zijn mogelijk op de Scooter, E-Chopper, E-Puch, Fatmax E-step,  Beach Cruiser, Knaap bike en E-loopfiets. Al onze voertuigen kunnen 25 km/u.

Weet je niet welk voertuig je moet kiezen? Gelukkig hebben wij alles voor je op een rijtje gezet! Klik hier.

Prijzen en voorwaarden

Een voertuig in Apeldoorn kun je huren voor 2 uur, 3 uur of 4 uur. De prijzen gelden per voertuig.
10 - 19 voertuigen * Vanaf 20 voertuigen
2 uur  € 47,50  € 45,00
3 uur  € 55,00  € 52,50
4 uur  € 63,50  € 60,00
*Op zaterdag geldt een minimum aantal van 20 voertuigen of meer voor de citytocht. Op zondag en vrijdag bezorgen we vanaf 10 voertuigen of meer op locatie. Niet vergeten: - Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs - Prijzen zijn gebaseerd op 1 persoon per voertuig. Op een scooter is het mogelijk een 2e persoon achterop mee te nemen. Kosten voor de 2e persoon bedragen € 6,50. De 2e persoon krijgt dan ook een eigen travelbag. - Start- en eindpunt van de route is het Stationsplein (ter hoogte van de fietsenstalling station noordzijde), Apeldoorn

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp