Chopper & Abseilen (dagprogramma)

Chopper & Abseilen (dagprogramma)

Lunchbuffet
Choppertocht inclusief route
Abseilen, klimmen en tokkelen in de steengroeves van Bad Bentheim
Barbecue
Uit te breiden met bijvoorbeeld schapendrijven!

Ben je op zoek naar een dag vullend programma waar de key woorden teambuilding en gezelligheid zijn? Dan is dit het arrangement dat jij zoekt.

Lunchbuffet

Ongedwongen samen met je gezelschap een hapje eten? Dat is het lunchbuffet dat wij voor jullie reserveren. Een ruime keuze aan verschillende lunchgerechten stillen je eerste trek en zorgen voor een lekkere ontspanning. Heb je dieetwensen? Laat het ons weten.

Meer over Lunchbuffet

Choppertocht naar Bad Bentheim

Mocht je voorafgaand aan de lunch nog een korte presentatie of bespreking willen houden, laat het ons dan even weten. Na de lunch is het tijd om de choppers te starten. Jullie krijgen korte uitleg en daarna gaan jullie op pad. Voorzien van een route rijden jullie door de mooie omgeving van Twente richting de steengroeves van Bad Bentheim. Daar mogen de choppers geparkeerd worden. Op naar de volgende activiteit!

Abseilen, klimmen en tokkelen

Bij de steengroeves van Bad Bentheim worden jullie ontvangen voor het abseilen, klimmen en tokkelen (kabelbaantje). Een supergave en spannende activiteit op een unieke locatie in de bossen van het Bentheimer Wald. De ervaren instructeurs begeleiden je en zorgen voor de veiligheid zoals de zekering met klimgordels en lifelines. De rotswanden zijn tussen de 25 en 35 meter hoog. De tokkel van 70 meter lengte is supersnel. Binnen een paar seconden sta je weer met beide benen op de grond (35 meter lager). Na 2 uur klimmen, abseilen en tokkelen is het tijd om de choppers weer te starten en relaxed terug te rijden richting Actief Twente.

Barbecue

Barbecuen? Dat is genieten het hele jaar door! Er liggen verschillende vleessoorten voor je klaar. Ben je geen vleeseter dan hebben we ook de vegetarische variant. Zelf je vlees grillen maakt het barbecuen nog leuker en geeft je de vrijheid om precies te kiezen wat je wilt eten. Natuurlijk is de barbecue niet af zonder heerlijke salades, rauwkost en stokbrood.

Meer over Barbecue

Optioneel: uitbreiding ochtendprogramma met schapendrijven

Wil je je dag nog nét een beetje extra dimensie geven? Boek dan als extra het schapendrijven. De ultieme manier van teambuilding als toevoeging op het programma! Begin in de ochtend met een kop koffie/thee met appelgebak en ga aansluitend samen met de schaapsherder aan de slag voor het schapendrijven. De bedoeling van schapendrijven is dat je in teamverband de kudde naar een bepaalde plek probeert te leiden. Communicatie binnen het team is hierbij van cruciaal belang! Het lijkt makkelijker dan het is…

Ervaringen van bezoekers

We waren met 50 mensen en iedereen heeft het leuk gehad, ik wou een actief programma en dat is gelukt.… + lees meer

- Bakkerij Meinders
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 8 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen. Dit kan er bij geboekt worden!
– Heb je speciale eet wensen of bepaalde allergieën? Dan kun je dit bij boeking aan ons doorgeven, dan houden wij daar uiteraard rekening mee!

Niet vergeten:
– Voor de chopper heb je een rijbewijs nodig! Heb je dit niet? Geen probleem, kies voor die persoon bijvoorbeeld een elektrische loopfiets of e-cruiser. Supergaaf!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp