Op pad in Losser op een e chopper?

Bekijk hier de mogelijkheden

E Chopper huren in Losser

E Chopper huren in Losser

E Chopper huren in Losser tijdens je bezoek aan Twente? Bekijk dan ons meest geboekte voertuig: De Elektrische Chopper! Op deze stoere Chopper scheur jij met ongeveer 25 kilometer per uur door de mooiste plekken van Twente. Meteen al verkocht? Boek direct!

e chopper huren Losser

Waar?

Heerlijk tot rust komen in het mooie Twente? Ga dan een e chopper huren in Losser bij Actief Twente. Wij liggen in de gemeente Losser (Beuningen). Vanaf ons kun je heerlijke, diverse routes rijden door de mooiste gebieden van Twente. E chopper huren in losser is dus de perfecte activiteit om het mooie gebied te verkennen! Bekijk hier onze locatie en onze parkeergelegenheden.

Wie is Actief Twente?

Actief Twente is een verhuurbedrijf wat ligt in gemeente Losser (Beuningen). Wij zijn de grootste verhuurder in het Oosten met honderden verschillende voertuigen. Zo hebben we Choppers, Fatmaxen, Elektrische steppen tot aan mountainbikes, elektrische fietsen en duo fietsen. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje in ons fietsassortiment!

Wat te doen in Losser?

E chopper huren losser

In Losser heb je vele mooie plekken om te bezoeken van mooie natura, wandelgebieden, uitgestrekte bossen tot aan historische gebouwen die er al eeuwen staan. Een paar leuke voorbeelden hiervan zijn de zandbergen, de Oelemars en de Martinuskerk. Hier hebben wij ook een blog over gemaakt, bekijk hier de top 5 leukste uitjes van Jayden om inspiratie op te doen voor jouw pérfecte tocht in Losser.

Wel op pad in Losser op een van onze mooie routes maar niet op onze populaire Elektrische Chopper? Geen Probleem! Bekijk hier de andere mogelijkheden!

Stuur ons een bericht via WhatsApp