7 dagen per week geopend
Dropping in Twente

Dropping in Twente

Ontvangst met een drankje
Dropping per Amerikaanse schoolbus
Uitleg & Aanwijzingen
Spannende route inclusief spelonderdelen

Zin om iets uitdagends te doen? Actief Twente heeft nu een nieuw winter arrangement namelijk: een dropping. Dus trek je winterjas maar alvast aan!

Ontvangst bij Actief Twente

Bij aankomst worden jullie ontvangen door een medewerker van Actief Twente die jullie een heerlijk drankje aanbiedt aangepast aan het jaargetijde. Tijdens dit drankje wordt de dropping uitgelegd en worden jullie in 2 groepen ingedeeld. Al nieuwsgierig geworden lees dan snel verder!

Dropping

De 2 groepen zijn gemaakt en we kunnen we op pad ofwel jullie worden gedropt! Nu komen enkele vaardigheid skills om de hoek kijken. Kun jij goed samenwerken? Dan moet jij het eindpunt zeker kunnen bereiken. Natuurlijk helpen wij jullie een eindje op weg en kun je doormiddel van het oplossen van een aantal breinbrekers het eerste deel van de route ontvangen. Heb jij een beetje problemen met je richtingsgevoel, dan komt het kompas extra goed van pas 😁

Is deze uitdaging iets voor jullie en ben je niet bang in het donker 🌒 dan willen wij jullie graag ergens droppen!

Het eindpunt is bereikt, wat nu?

Je bent over, maar je bent er nog niet! We hebben nog 2 zenuwslopende spellen voor je. Los jij deze met je groep als eerste op, dan zijn jullie de winnaar en is de geweldige hoofdprijs voor jullie. Om de dropping in stijl af te sluiten, serveren wij een dropshot.

Wil je het arrangement uitbreiden?

Upgrade je vervoer!

Wil je vanaf je eigen locatie opgehaald worden? Ook dat kan met onze Amerikaanse schoolbus! Wij zorgen ervoor dat jullie worden opgehaald bij jullie locatie zodat het vervoer ook geregeld is! Geniet van de tocht naar Actief Twente, hier begint jullie programma! Na afloop van het programma en de drankjes😉 brengen wij jullie ook weer terug, zo hoef je geen BOB of taxi meer te regelen!

Wil je meer informatie hierover, geeft dit aan bij je aanvraag!

 

Prijzen en voorwaarden

  • Minimaal 15 personen
  • Route van 4-6 km
  • Programmaduur +/- 3 uur (exclusief eventueel eten na afloop of vooraf)

Kledingtip: Denk aan stevige schoenen, casual kleding en een lekkere jas

 

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp