Build Your Burger + Voertuig

Build Your Burger + Voertuig

Koffie/thee met krentenwegge
Route via gratis route-app
Tocht op een voertuig naar keuze (2 uur)
Groepsuitje vanaf 10 personen
Build Your Burger
Combi van voertuigen mogelijk

Op zoek naar het lekkerste uitje met eten? Zoek niet verder? Met het build your burger arrangement maak je de lekkerste hamburgers ooit. Vooraf toer je een straatje om en daarna ga je genieten van een ultieme mix van vlees en toppings. Loopt het water jou al in de mond?

Koffie/thee en krentenwegge

Je wordt ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. De krentenwegge is een Twents feestbrood vol met krenten. Vroeger werd de krentenwegge gegeten als geboortegebak. De krentenwegge heeft niet alleen een uitstekende smaak, maar is ook erg geliefd vanwege de bijzonder grote afmeting.

Kies je Voertuig!

Je gaat op pad! Welk voertuig kies jij? De chopper met zijn stoere uiterlijk en gave looks. Of bijvoorbeeld de loopfiets? Op je gemak wandelend door Twente en dat zonder enige inspanning. Rijbewijs of geen rijbewijs? Door de ruime keus en dezelfde snelheid is elke combi mogelijk.

Meer over Kies je Voertuig!

Build Your Burger

Bak je ultieme hamburgers op de grill. Bereidt op een barbecue- of grillplaat voor extra smaakdimensie. Welke toppings kies jij? Build Your Burger is een stevig gevulde maaltijd voor de ultieme lekkerbek.

Meer over Build Your Burger

Drank Mogelijkheden

Gezellig tijdens je uitje of feestje nog wat drinken? Onze Solexbar heeft verschillende opties voor je. Kies je voor een open bar, consumptie bonnen of op nacalculatie? Laat het ons weten. Wij regelen het!

Meer over Drank Mogelijkheden

Hoe ziet het programma eruit?

Het Build Your Burger is op elk moment boekbaar. Het begintijdstip bepaal jezelf. Wij zorgen voor een ontspannen verloop van het programma, jullie voor de gezelligheid.

De tijden hierboven zijn een indicatie.

Het perfecte arrangement voor?

Een vrijgezellenfeest of stoer teamuitje. Build your burger & voertuig is een smakelijke combinatie van een gezellige dag met als afsluiter de DIY hamburger. Nog nooit was eten maken zo leuk.

Ervaringen van bezoekers

We komen zeker terug

Dag Maxime, We willen jou en je collega’s van harte bedanken voor de fantastische dag die we afgelopen zaterdag 23 september… + lees meer

- Henrike
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Duur arrangement: ca. 4,5 uur
  • Te reserveren vanaf 10 personen
  • Consumpties niet inbegrepen. Kijk hier voor onze drank mogelijkheden
  • Specifieke (dieet)wensen of allergieën? Laat het ons weten.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek eenvoudig online.

Vul op de eerste regel het totaal aantal personen in.
Kies daarna je eigen (mix van) voertuigen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp