Shooting Range

Shooting Range

Luchtbuks schieten icm boogschieten
Duur arrangement 1,5 uur
Groepsuitje vanaf 10 personen
Goede begeleiding
Incl. consumpties kaas & worst
Mogelijk op elk gewenst tijdstip
Outdoor event

Luchtbuks en boogschieten is je vaardigheid testen op een vaste hand en een scherp oog. Een leuk uitje waar plezier en een vleugje spanning samenkomen. Geniet van het mikken en schieten en ontwikkel je skills tijdens deze competitie.

Het Schieten

Het arrangement bestaat uit 2 onderdelen:

De buks is een luchtdrukwapen. Na een korte uitleg en instructie over het wapen, de veiligheid en het richten gaan we de strijd met elkaar aan. Het schieten zal plaatsvinden vanachter een lange tafel. Welk team heeft de meeste kogeltjes in de roos? De score wordt per team bijgehouden.

Voor het boogschieten hebben we 3 doelen opgesteld, waarvan je vanaf ongeveer 10 meter het blazoen moet raken. Onze begeleider geeft je een korte uitleg en daarna test je je vaardigheden met pijl en boog.

Het Programma

Luchtbuks en boogschieten zijn 2 activiteiten en worden gescheiden van elkaar gegeven. Elk onderdeel duurt 45 minuten. Tijdens deze 2 activiteiten worden je vaardigheden getest en je schietkunsten bijgehouden. En aan het einde van beide onderdelen wordt de schutterskoning(in) bekend gemaakt.

Ben je met een grotere groep (vanaf 25 personen)? Dan wordt de groep opgesplitst en ga je in teams en individueel tegen elkaar strijden. Het ene team begint bij het boogschieten terwijl het andere team zich vermaakt bij het luchtbuks schieten.

Onze Begeleiders

Zijn ervaren medewerkers die je de tips en tricks leren van het luchtbuks en boogschieten. Zij letten op de veiligheid en het goed leren omgaan met een luchtbuks en pijl en boog.

Maak je Arrangement Compleet:

Start met een kop koffie of thee met krentenwegge of ga naderhand heerlijk borrelen onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je het graag afsluiten met een barbecue of het maken van je eigen overheerlijke hamburger? Bekijk hieronder je opties.

Prijzen en voorwaarden

  • 1,5 uur durend arrangement
  • Groepsuitje vanaf 10 personen (of betalend voor 10)
  • Grote groepen op aanvraag mogelijk
  • Minimale leeftijd voor luchtbuks schieten is 16 jaar
  • Standaard werken we met boogschiet-materiaal geschikt voor 12 jaar en ouder. Heb je jongere kinderen bij het gezelschap? Geef het ons aan!
  • 2 drankjes (bier, wijn of fris)+ kaas & worst is inbegrepen, overige consumpties op nacalculatie
  • Shooting Range is ook op je eigen locatie mogelijk. Meer info hier.
  • Combineer Shooting Range met een voertuig naar keuze. Vraag naar de mogelijkheden.

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp