Shooting Range (op locatie)

Shooting Range (op locatie)

Luchtbuks schieten icm boogschieten
1,5 uur durende shooting range
Groepsuitje vanaf 10 personen
Ervaren begeleider
Elke locatie mogelijk
Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Boek nu

vanaf € 19,50 p.p.

Heb jij een toffe locatie en wil je een leuke activiteit? Dan komen wij met de shooting range naar jou toe. Deze spannende en uitdagende activiteit is op elke locatie en voor elk gezelschap mogelijk. Wanneer komen we bij jou?

Het Schieten

Het arrangement bestaat uit 2 onderdelen:

Het luchtbuks schieten zal plaatsvinden vanachter een lange tafel. Hier ligt de buks en de kogeltjes voor je klaar. Na een korte uitleg van onze begeleider probeer je zoveel mogelijk punten te scoren met het schieten op het doel. De score wordt per team bijgehouden. Weet jouw team de hoogste score te raken?

Voor het boogschieten hebben we 3 doelen opgesteld, waarvan je vanaf ongeveer 10 meter het blazoen moet raken. Onze begeleider geeft je een korte uitleg en daarna test je je vaardigheden met pijl en boog.

Het Programma

Luchtbuks en boogschieten zijn 2 activiteiten en worden gescheiden van elkaar gegeven. Elk onderdeel duurt 45 minuten. Tijdens deze 2 activiteiten worden je vaardigheden getest en je schietkunsten bijgehouden. En aan het einde van beide onderdelen wordt de schutterskoning(in) bekend gemaakt.

Ben je met een grotere groep (vanaf 25 personen)? Dan wordt de groep opgesplitst en ga je in teams en individueel tegen elkaar strijden. Het ene team begint bij het boogschieten terwijl het andere team zich vermaakt bij het luchtbuks schieten.

Jouw Locatie

Met het shooting range arrangement op locatie komen we dus naar jou. Maar wat hebben wij nodig voor dit arrangement:

Heb jij die perfecte locatie? Dan hebben wij de shooting range competitie voor jou.

Onze Begeleiders

Zijn ervaren medewerkers die je de tips en tricks leren van het luchtbuks en boogschieten. Zij letten op de veiligheid en het goed leren omgaan met een luchtbuks en pijl en boog.

Bijzonderheden

De prijs is exclusief de voorrijkosten. Bereken hieronder de kosten met de handige calculator👇

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over het luchtbuks schieten? Of wil je een (optionele) reservering plaatsen? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel met 0541 – 299821.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp