Early Bird Deal Chopper

Early Bird Deal Chopper

Ontvangst met koffie, thee of cappuccino
Choppertocht (2 uur)
2 kroketten met brood en 1 consumptie
Gratis route
incl. WA-verzekering
starten tussen 9:00-11:00 uur
7 dagen per week mogelijk

Choppertocht

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met je e-chopper en geniet van de rust en de omgeving. De e-chopper heeft dikke banden en een hoog stuur! Hoe cool is dat! Met wie ga jij toeren?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden.

💡 Voor de e-chopper heb je een (brommer) rijbewijs nodig!

Meer over Choppertocht

Ontvangst

Welkom bij Actief Twente! Neem plaats in onze Bar Actief, op de veranda of het terras. Start de ochtend gemoedelijk en maak je keuze uit een van de koffiespecialiteiten (cappuccino/latte macchiato/ristretto/koffie of thee). Want een goed begin van de ochtend is ten slotte en goed begin van de dag! Tijdens de koffie kun je een keuze maken uit een van de vele routes. Wil je op eigen gelegenheid toeren en de route zelf bepalen? Dat kan natuurlijk ook!

 

Early bird tour

Terwijl je van de koffie geniet, zetten wij buiten de e-chopper al voor je klaar. Voordat je vertrekt krijg je van ons een korte uitleg over de e-chopper zodat je onbezorgd en veilig op pad kunt. Stap op de e-chopper en ga op pad. Rij over de Tankenberg en de Hakenberg richting de Lutte, of ga via het mooie Singraven richting Ootmarsum. Wanneer je op tijd in de ochtend start, is de kans groot dat je de vele bijzondere kanten van de natuur ziet.

Op de E-chopper krijgt je in ieder geval veel bekijks. Daarnaast valt er genoeg te zien en dat garandeert een gezellige ochtend. Het mooiste van Twente zie je door een e-chopper te huren.

Nagenieten bij Actief Twente

Na afloop van het toeren ontvangen we je graag weer bij Actief Twente. Zoek een mooi plekje op het terras of de veranda en geniet nog even na van de toer die je zojuist gemaakt hebt. Inclusief het arrangement serveren wij je tot slot een lunchmaaltijd bestaande uit 2 kroketten met brood en een consumptie. Jullie kunnen terugkijken op een heerlijke Early Bird ochtend! En het leuke is: je hebt de hele middag nog voor je om nóg meer te genieten van deze dag!

Starten met de Early Bird Deal kan alleen in de ochtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Speciaal voor dit tijdsbestek kunnen we dit chopper arrangement voor een hele leuke prijs bieden!

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 3  uur
– Minimaal aantal deelnemers: 2 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen
– Alleen boekbaar in de ochtend, met starttijd tussen 09.00 en 11.00 uur

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp