PubQuiz

PubQuiz

4 uur durend arrangement
Ontvangst koffie/thee met Tony Chocolonely
Pubquiz van 2 uur
incl. 2 consumptiebonnen en hapje tijdens de pubquiz
Naborrelen: 2 Open bar met bittergarnituur
Ervaren Quizmaster
Unieke prijs voor het winnende team
Ook mogelijk in Duits en Engels

Kom pubquizzen met vrienden, collega's of familie. Beleef een gezellige middag of avond vol met leuke vragen en weetjes. Dit 4 uur durende arrangement laat spanning en ontspanning tezamen komen en is de kennistest van dit moment!

Programma

Koffie/thee en Tony Chocolonely

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee. En de ‘guilty pleasure’ van velen. Een paar lekkere smaken chocolade! Een betere combinatie bestaat bijna niet!

De Pubquiz

Is een kennisquiz bestaande uit 6 verschillende rondes met gevarieerde actuele vragen zoals sport, aardrijkskunde, muziek en audio-fragmenten. Alles kan aan bod komen.

Voor deze quiz worden jullie verdeeld in teams van 4 of 5 personen waarin jullie strijden om eeuwige roem en een fantastische prijs. Tussen de verschillende rondes zijn er 2 pauze momenten voor een drankje.

Onze Quizmaster...

Is leuk, vlot, ervaren en bezorgt je een ontspannende avond in een geweldige ambiance. Hij laat alles vlekkeloos en eerlijk verlopen, want de inzet is hoog. Vals spelen gaat niet lukken, want hij heeft ogen voor en achter.

Wat is de inzet? De te gekke waardebon voor de enige echte choppertocht van Actief Twente! Dus laat je hersenen kraken en ga op jacht naar deze fantastische prijs. Want die wil je toch winnen?!

Open bar 2 uur met bittergarnituur

Onze open bar is op basis van zelfbediening in onze mooie Solexbar en biedt je 2 uur lang onbeperkt drank. Je hebt de keuze uit bier, wijn en frisdrank. Tijdens de open bar worden er 3 bittergarnituur per persoon geserveerd.

De Pubquiz Het Leukste Uitje Voor Groepen

Dus ben je op zoek naar een leuk personeelsuitje of een vullend programma voor bijvoorbeeld je vrijgezellenfeest? Dan is de Pubquiz het uitje dat je zoekt. Hij is budgetvriendelijk, zorgt voor hilarische momenten en vraagt om teambuilding en strijdlustigheid.

Bestaat je gezelschap uit Duitse of Engelse mensen? Geen probleem. Deze versies zijn ook boekbaar.

Ervaringen van bezoekers

Goed verzorgd

Was leuke avond verzorgd door Justin, leuke gastheer en erg vriendelijk. Was goed verzorgd

- Diana

Super leuke pubquiz

Pubquiz op locatie aangevraagd. Leuke presentatrice en goed geregeld. Goed contact gehad en een leuke prijs voor de winnaars!

- Diane

Super

Super avond gehad, de pub quiz was erg leuk met moeilijke en soms wat makkelijkere vragen. Ik raad het iedereen… + lees meer

- Milou Holleman uit Hengelo
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

  • Het arrangement duurt ca. 4 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 15 personen (of betalen voor 15)
  • 15-25 personen: 41,- per persoon
  • 26-50 personen: 37,- per persoon
  • Meer dan 50 personen? informeer naar de mogelijkheden
  • Pubquiz ook op locatie mogelijk, klik hier
  • Bekijk ook eens onze Twentse Piraten Pubquiz. Meer informatie vind je hier.

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de pubquiz of wil je een reservering plaatsen? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp