Bornse Beek – Hengelo naar Zenderen (3 uur)

Arrangement inclusief

  • Kano en peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton
  • Bezorgen/ophalen van de kano's

Boek nu vanaf

€ 16,50 p.p.

A. uit Moolenaar

‘Na een duidelijke uitleg konden we de kano instappen, even wennen aan balans houden en wie roeit wanneer aan welke kant – een hilarisch gebeuren – en genieten maar. De mooie omgeving die voorbij glijdt, de rust en het samen iets doen maakten het tot een hartstikke leuke middag. Onderweg even aangemeerd (voldoende mogelijkheden) en broodje gegeten. Als optie voor de terugtocht hadden we fietsen gekozen, (optie 3) en die stonden netjes klaar voor ons. Voor herhaling vatbaar!’
+ Lees meer

Josine Mommers uit Borne

Het kano uitje met het meisjesteam van HC Twente was erg geslaagd. De waterval was even “spannend ” maar gelukkig stond de medewerker van jullie daar en kon helpen waar nodig. Hoe leuk is het toch op (en in 🤣) het water! Een aanrader!
+ Lees meer

Jeroen uit Hengelo

Met onze vrienden hebben wij een tocht gemaakt op de Bornse beek, we wouden onze prachtige woonplaats Hengelo eens van een andere kant bekijken. Deze route raden wij zeker aan! Alles stond op tijd klaar en zag er goed uit, we kregen duidelijk instructies en konden het water op. Nogmaals bedankt voor deze leuke dag!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online. Geef ook je keuze door hoe je van het eindpunt van de kanotocht terug wilt gaan naar het beginpunt.

Vergelijkbare arrangementen

Guided Suptour over de Dinkel

Guided Suptour over de Dinkel

Benieuwd naar Suppen maar nog nooit gedaan? Ga dan mee op de Guided tour van Actief Twente. Een prachtige tocht over het water.

Boek nu

€ 49,00

Meer informatie
Active Adventure

Active Adventure

Zoek je een teambuildings uitje? En ben je actief en houd je van een uitdaging? Dan is Active Adventure perfect voor jullie!

Boek nu

€ 115,00

Meer informatie
Dagprogramma: Fatmax – Kano – BBQ

Dagprogramma: Fatmax – Kano – BBQ

Ben je voor je teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje op zoek naar een compleet en actief dagprogramma? Dan ben je bij…

Boek nu

€ 70,25

Meer informatie
Scooter Team Challenge

Scooter Team Challenge

Scooter team challenge is een volledig verzorgd teambuilding uitje! Na een volledige programma op het Hulsbeek sluiten jullie bij Actief Twente af.

Boek nu

€ 86,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp