Oh, wat een jaar Pubquiz

Oh, wat een jaar Pubquiz

4 uur durend arrangement
Ontvangst koffie/thee met crompouce
Pubquiz van 2 uur
Tijdens de pubquiz twee pauzes met drankjes
Ervaren Quizmaster
Unieke prijs voor het winnende team
2 uur open bar met bittergarnituur
Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Boek nu

€ 41,50 p.p.

"Oh Wat Een Jaar" Pubquiz biedt een nostalgische reis door de jaren 80, 90 en het heden. Geniet samen met vrienden, familie of collega's en haal herinneringen op tijdens deze vermakelijke en vooral gezellige quizavond.

Programma

Ontvangst

Je wordt ontvangen met een kop koffie/thee en de hit van dit moment. Een croissant overladen met glazuur en een heerlijke vulling van binnen. Is dit voor jou te hip dan hebben we altijd nog de ouderwetse appeltaart met slagroom.

De Pubquiz

De “Oh wat een jaar Pubquiz” is dé kennisquiz waarin je wordt getoetst over de jaren 80, 90 en het heden. Het bestaat uit 8 rondes met:

Voor deze quiz worden jullie verdeeld in teams van 4 of 5 personen. Tussen de verschillende rondes zijn er 2 pauze momenten voor een drankje.

Onze Quizmaster

Is leuk, vlot, ervaren en bezorgt je een ontspannende avond in een geweldige ambiance. De Quizmaster laat alles vlekkeloos en eerlijk verlopen, want de inzet is hoog. Vals spelen gaat niet lukken, want hij/zij heeft ogen voor en achter.

Wat is de inzet? De te gekke waardebon voor de enige echte choppertocht van Actief Twente! Dus laat je hersenen kraken en ga op jacht naar deze fantastische prijs. Want die wil je toch winnen?!

Open bar 2 uur met bittergarnituur

Onze open bar is op basis van zelfbediening in onze mooie Solexbar en biedt je 2 uur lang onbeperkt drank. Je hebt de keuze uit bier, wijn en frisdrank. Tijdens de open bar worden er 3 bittergarnituur per persoon geserveerd.

Tips

Prijzen en voorwaarden

  • Het arrangement duurt ca. 4 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 15 personen of betalend voor 15
  • 15-25 personen: 41,- per persoon
  • 26-50 personen: 37,- per persoon
  • Meer dan 50 personen? Informeer naar de mogelijkheden
  • Speciaal bier is niet inbegrepen
  • Oh wat een jaar Pubquiz is ook op locatie mogelijk, klik hier
  • Bekijk ook eens onze Twentse Piraten Pubquiz. Meer informatie vind je hier

Boeken en meer informatie

Wil je meer informatie over de Oh wat een Jaar Pubquiz of wil je een reservering plaatsen? Stuur ons dan hieronder je aanvraag of bel ons via 0541 – 29 98 21.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp